Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@paola white píše: člověče bezchybná nejsem, ale když už si atb vezmu tak jsem v takovým stavu, že jsem ráda že žiju, ani by mě nenapadlo pít…
Mě se to stalo, jak jsem už psala, ke konci dobrání. A jelikož jsem doma v domácnosti, vypadlo mi to
kdybych chodila do práce, tak by to bylo vzácné být doma a neschopenku si užívala
Ale já, i když jsem nemocná, tak funguji na 99 %.
@kometa32 píše:
Mě se to stalo, jak jsem už psala, ke konci dobrání. A jelikož jsem doma v domácnosti, vypadlo mi tokdybych chodila do práce, tak by to bylo vzácné být doma a neschopenku si užívala
Ale já, i když jsem nemocná, tak funguji na 99 %.
Tak to jsi ještě asi nebyla opravdu nemocná.
@Meha píše:
Antibiotika zaberou hned na začátku užívání, asi jsi je ještě nikdy nebrala jak máš, když to nevíš.
@Meha píše:
Hmm, tak to asi ne..celých 10 dní, než se doberou léky, jsem nikdy neležela v posteli, to je fakt. ![]()
@radkka píše:
Antibiotika zaberou hned na začátku užívání, asi jsi je ještě nikdy nebrala jak máš, když to nevíš.
Ona napsala, že po dobu nemoci funguje na 99 procent. Tak to je snad od začátku do konce.
A ne vždy antibiotika zaberou hned na začátku a rozhodně to není kvůli způsobu užívání.
@kometa32 píše:
Hmm, tak to asi ne..celých 10 dní, než se doberou léky, jsem nikdy neležela v posteli, to je fakt.
Tak buď ráda a nerouhej se. Všechny nemoci opravdu za 10 dní nevyléčíš.
Myslím, že ti bude akorát blbě, mne se to taky stalo, třeba jednou jsem mela atb v době, kdy u nas byly hody, já už dobírala a dala jsem si panáka se stárkama, prostě mi to nedošlo. Stane se, no.
@Meha píše:
Tak buď ráda a nerouhej se. Všechny nemoci opravdu za 10 dní nevyléčíš.
Nerouhám se a ráda jsem, že mi všechny léky vždy zabraly do 3 dnů, bylo hned líp.
@Meha píše:
Ona napsala, že po dobu nemoci funguje na 99 procent. Tak to je snad od začátku do konce.
A ne vždy antibiotika zaberou hned na začátku a rozhodně to není kvůli způsobu užívání.
Ono, když musíš, tak musíš. Špatný způsob užívání k těm důvodům rozhodně patří.
@radkka píše:
Ono, když musíš, tak musíš. Špatný způsob užívání k těm důvodům rozhodně patří.
Ono, když nemůžeš, tak nemůžeš.
Ale to je na jinou debatu.
Kdo zažil max. nějaké virózy, angíny a záněty, tak to stejnak nemůže pochopit.
@Meha píše:
Ono, když nemůžeš, tak nemůžeš.
Ale to je na jinou debatu.
Kdo zažil max. nějaké virózy, angíny a záněty, tak to stejnak nemůže pochopit.
Já jsem zažila dost vážných nemocí a teď jsem po operaci a poprvé tenhle týden jsem se postavila na nohy, fakt mě nepoučuj, ale když se něco musí a jen trochu to jde, tak člověk zatne zuby a zvládne to.
@radkka píše:
Já jsem zažila dost vážných nemocí a teď jsem po operaci a poprvé tenhle týden jsem se postavila na nohy, fakt mě nepoučuj, ale když se něco musí a jen trochu to jde, tak člověk zatne zuby a zvládne to.
@radkka píše:
Jediný, kdo neustále vždy a v každé diskuzi poučuje, jsi Ty.
Aspoň vidíš, jaké to je.
@kometa32 píše:
Přeji, ať jsi brzy fit
Děkuji, vypadá to nadějně ![]()
@Meha píše:
Jediný, kdo neustále vždy a v každé diskuzi poučuje, jsi Ty.
Aspoň vidíš, jaké to je.
Přečíst si, jaké jsem měla podle tebe nemoci je vcelku sranda.