Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale vsak ja s Tebou suhlasim… dala som si jeden pohar na valentina… nevyzera, ze by prcek mal vychlastany mozog… ale proste pisem, ze na tom decku to bolo poznat… ako reakciu na to, ze to nevadi, popijat ku kojeniu.
ano je popíjet a popíjet, že. jeden pohár není popíjet, ale dávat si každý den, to bych netvrdila, že to není rizikové, ono to každý pak pozná sám, ale to bohužel bude už pozdě. ŽÁdná studie mě nepřesvědčí, že chlast neškodí…stejně jako homeopatika prý neškodí, všichni mi tvrdili a moje mudr ji v mém těhu zásadně odmítala, ono to je spíše tak, že se to neví, takže jsou dva tábory, jako ve všem.
Ahoj, jdu k vam a prosbou o pomoc, promin te za anonymitu.Jsem na MD a mam 4 deti.Ale kazdy den si musim dat pivo minimalne 3.Manzel je pivar ale chodi do prace a da si pivo kdyz prijde z prace a ja a nim ale neumim zustat u jednoho.Ale ja pit nechci a nevim jak prestat vyrustala jsem kde se pilo denne a mamka pije denne furt a manzel po praci takze to piti piva vidim kolem sebe. A jsem na to sama manzel mi nepomuze prestat a kamaradky take ne nebi spis nevedi jak.Cim ze je ti spatne takto pit a chci prestat ale sama to nezvladnu, neni tu nekdo s podobnym problemem komu se povedlo to zvladnout? Jinak dekuji za jakou koliv radu.