All inclusive a dítě do dvou let, bez nároku na služby

562
15.6.14 14:33

all inclusive a dite do dvou let,bez naroku na sluzby

Abojky holky, kdo jste byl na dovolene a all inclusive a prckem do dvou let..jak to funguje, kdyz pisi, ze dite nema narok na stravu a luzko? V letadle vim, ze pokud neni misto, tak sedi na rodicich..ale co ta strava? Davali jste mu normalne od sebe? Nebo jak? A piti? Si rikam, aby mi pak nekdo nerekl, co mu jako davam, kdyz na to nema narok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21725
15.6.14 14:36

Davali jsme normalne na vlastni samostatny talir. Nikdo nikdy neprotestoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
15.6.14 14:38

Byla jsem s malým rok a půl v egyptě. Nikdo nic neřešil na pokoj nám dali dětskou postýlky ale malý chtěl spát s náma. Jídlo dostával normálně na svůj talíř co zrovna mě přišlo vhodné pro něj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.6.14 14:39

@Bauerkaa Měli jsme to taky tak. Při cestě na dovolenou i zpět nám dali v letadle tři místa, tak jsme dceru měli na klíně jen při vzletu a při přistání, jinak měla svou sedačku. Měli jsme tedy jen plnou penzi, ale jídlo jedla normálně na svém talíři, pití u snídaně bylo taky v ceně pro nás, ale pila bez problémů vše. U oběda a večeře jsme pití dopláceli, ale to vás se týkat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.6.14 14:42

Tak parada. myslela jsem si to, ze to snad nikomu nevadi :-) diky za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
15.6.14 15:20

@Bauerkaa Přesně,jak píšou holky. Byli jsme takhle 4× s detma pod dva roky a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.6.14 17:18

Dokonce v našem hotelu byl i bufet speciálně pro děti, a to včetně úseku vyloženě pro mimina… vařená mrkev a jiná zelenina, k tomu mixer, takže neměj strach, počítá se s tím, že tak budou jíst i děti pod 2 roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.6.14 17:25

Vždycky jsem dávala, i na vlastní talíř, a nikdy žádný problém. oni jižané děti milují, tak tam bych se fakt nebála, že někomu bude kus žvance pro dítě vadit, anopak se spíš připrav, že se u vašeho stolu bude každý zastavovat, a rozplývat nad dítkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.6.14 19:39
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie