Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jak jsem psala v prvním příspěvku o příbuzné,které léky doporučil a předepsal gynekolog,tak to byl právě Xenical.Nezhubla nic,i když občas měla problém doběhnout či po mastné stolici umýt wc.Tenkrát nabízel,že je v lékárně akce 2 + 1 zdarma-ale když tam přišla,akce už nebyla,ale jak byla natěšená,že zhubne,tak i za plnou cenu 7 500,– si ty tři balení koupila.
Jen pro představu-při výšce 165 cm a váze 80 kg.Tu už měla stabilní několik let,sama si nikdy na váhu nestěžovala-jen lékař při preventivce sdělil.Jé,vy jste se nějak spravila…a víte,že chlapům se líbí štíhlé ženy?A okamžitě nabídnul napsání tohoto léku.Jsem přesvědčená,že v tom byl zainteresovaný od firmy,kolik toho napíše.Protože mě to tenkrát přišlo přitažený za vlasy. ![]()
Lasičko, no tak to asi jo, to byl reklamní tah s provizí. 7500,– bych za nic teda nedala, to už je nad limit, já jsem ochotná investovat tak těch 1000,–, ale nejpsíš ani to ne. Beztak ted nemám čas cvičit a bohužel ani moc na správný sztravování. To jsem ráda že zajistím dětem, ale když jedí, tak já využiju chvilky klidu a vypiju si radši kafčo, juknu na net, nebo poklidím. Ale už jen půl roku a v práci se to snad určitě zlepší.
Petit, díky. Vel. 42 je furt ještě relativně o.k., mohlo by být mnohem hůř. BMI mám 27 (včera jsem se vážila, takže je to aktuální info). , ale taky může být líp, ale já jsem přesně ten typ, co si v tomhle směru jen stěžuje, zasměje se na svojí adresu a jde do cukrárny na dortík… Poradte, co s tím?????
![]()
Taky by mne to zajímalo vaše zkušenosti
koupila jsem si ho a jdu dotoho ![]()
No mamka do něho nakonec také šla, ale prý se na něho v našem městě v každé lékárně stály fronty a už před akcí se psaly objednávky, aby se na někoho vůbec dostalo.
Takže mamka prý obešla pár již vyprodaných lékáren a až v jedné nakonec ještě měli a to ho kupovala v první den akce.
![]()
Tak jsme asi národ zvídavý a kdy jindy to odzkoušet, než v akci -50%, že?
![]()
Tak všem kdo si ho koupili držím palečky, ať to má úspěch! ![]()
U mne se projevilo něco jako krvácení s konečníku
a zácpa
máte to někdo?Co děláte?Berete je dál? ![]()
Ahojky,
informujte nás prosím o účincích alli (kolik jste zhubli, jak to šlo, vedlejší účinky atd…), docela mě to zajímá ![]()
Mám nežádoucí učinky,bolest v podbřišku spíš na levé straně,zácpu a včera něco jako krev s konečníku..ale spíš to byl kečup nestrávený ![]()
Beru 4 den a mám 1kg dole
![]()
Zdravím,dnes jsem si koupila Alli a atále nevím,jak si mám vysvětlit pojem ,,žvýkací tablety“ Můžete mi prosím poradit,zda se tedy mají cucat,rozkousat nebo jak to je?:)
Díky Boom
Ahoj já jsem si koupila Alli žvýkací tablety a to hned 2 balení, beru to cca měsíc a zatím žádný účinek není..bohužel mám z toho akorát zničené prádlo..člověk to prostě nekdy nestihne prdne si a je to..tokový olej jako by (já vim je to nechutné ale píšu to se vším všudy
) na velkou jsem začla chodit tak 4× denně, ted se mi začiná projevovat zničená kůže kolem konečníku
a navíc se mi zpozdila menstruace..konkrétně jsem jí zatim ani nedostala..a to většinou mám 3 den po vysazení antikoncepce a ted nic..musí to teda bejt pěkný sajtajt když to nejde ani vyprat…končim s tim..fůůůj
Moje mamka taky brala alli myslim že asi 3 dny prujemmela mít jen po mastnem jidlu
měla ho po salatech nic jineho totiz ani nejedla
to alli je proste hnus neučínej jen se z toho zesereš několikrát denně
ty prášky jsou totiž na to aby jsi se asi vysrala tzv. Z PODOBY ![]()
Ahoj, já si ho koupila v akci, protože ho měla kolegyně a moc jí pomohl - neměla ani průjem a hubla…
Já měla děsné bolestivé křeče a takový průjem, že jsem brečela, zadek odřený do krve, no nebýt víkend, nechtěla bych to zažít v práci…zbytek balení jsem prodala dotyčné kolegyni, která na Alli nedá dopustit…ale slyšela jsem o paní, která měla nehodu v autobusu, prostě z ní vše vyjelo… je to hnus! Už nikdy více! A to jsem nejedla nic vyloženě tučného.
Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.