Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky,hubne se pri alpinningu,nebo je to spis posilovaci sport a na kondici?Chodim 3 krat tydne.
Chci se zeptat, byla jsem na Alp. dvakrát, ale uvažuju nad tím, zda je to pro mne vůbec vhodné, jsem obézní BMI 33, bolí mne kolena. Byly tam holčiny různých váhových kategorií, i muži.
ahoj, taky uvažuju nad tím, že bych zkusila alpinning. Jsem taky dost obézní…Zhubne se při něm? říkám si, že právě chůze je jediná činnost, co tak nějak dám i při mé tloušce.
Ahoj, já na alpinning chodila půl roku a zhubla jsem 16kg a dvě konfekční velikosti. O cm ani nemluvim, těch bylo požehnaně, všude ![]()
@klárka14 Narazila jsem na tuto diskuzi, ikdyž už je dotaz starší tak ti odpovím. BMI mám taky 33 a mám vrozený poškození kolen. Jsem hodně limitovaná co se sportu týká a zrovna jsem začala chodit na alpinning. Je to vhodný, fakt je to jen rychlá chůze. Kolena mě z toho nebolí a to je co říct, protože na ně fakt dost trpím.
Zdravim, ucim alpinning a chci reagovat na tuto diskuzi ![]()
Holky, vzdycky zalezi, co od cviceni cekate - a podle toho se domluvit s instruktorkou. Moje hodiny jsou hodne narocny na fyzicku, ale jenom pokud clovek fakt jede podle me a snazi se jit naplno. Chdo mi na hodiny spousta starsich pani i panu, kteri si jdou vicemene vlastni tempo - nikoho nenutim se uhnat, vsem vzdycky rikam, ze maji cvicit podle sebe, jak se citi a co muzou. Boli me kolena-misto drepu si dam chuzi. Nestacim s dechem-zpomalim. A tak dal. Kdo si naopak chce dat poradne do tela, ten jede moje tempo a motivuju ho k vykonum.
Urcite se toho nebojte a pred hodinou si promluvte s instruktorkou, ktera by mela rict, co a jak. Uz se mi taky kolikrat stalo, ze nekteri lidi byly po 15 minutach na omdleni, ale proto, ze neposlouchali svoje telo a snazili se dohnat nas, co uz cvicime dlouho. A o tom to prece neni, clovek by mel sportovat, aby mu to delalo radost, hezky se unavil, a postupne se dostaval do kondice.
Jinak alp je podle me nejlepsi na zvyseni fyzicky a vsestranne posileni a zpevneni tela
Vyzkousejte par lekci, i ruzne instruktory, a treba se v tom najdete, jako ja ![]()
Ahoj a prosimte jak casto jsi chodila? Za pul roku je to super ubytek ![]()
@lindulka123 píše:
Ahoj, já na alpinning chodila půl roku a zhubla jsem 16kg a dvě konfekční velikosti. O cm ani nemluvim, těch bylo požehnaně, všude
Tak to vám závidim ženy…
já se musela uchýlit k jiným metodám ![]()
Ahoj, jsem v 11. týdnu těhotenství a před otěhotněním jsem pravidelně chodila na Alpining. Teď se Alpiningu a běhání nechci vzdát alespoň do té doby, než budu mít velké břicho. Je to nebezpečné nebo můžu lehce pokračovat v běhání a alpiningu? Děkuji