Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli jste některá vyzkoušela ALLI a jaké byly výsledky ![]()
Ahoj, já to nezkoušela, ale chtěla jsem, jak to bylo v tý akci za 50%. No znám se s jednou paní co dělá v lékárně a ta mi to nedoporučovala. Prý jediný co pomáhá na zhubnutí je úprava jídelníčku a věřím jí. Pár tabletek už jsem dlabala a fakt jsem nikdy nezhubla. Jednou jsem si koupila něco na odbourání touhy po sladkým… a co? Bylo to jen placebo… sladký jsem nejedla asi týden a pak jsem se mohla užrat.
Jediný čemu možná trochu věřím, je chrom
nepletu li se, alli je jeden z leku, ktere pomahaji tim, ze ti zabrani vstrebat tuky z jidla - ty maji obvyklke za vedlejsi efekt to, ze mas prujem (tuk ve stolici), ale fungovat by to melo.Mozna je doporucvena davka moc mala…
Přesně, jak říká Pudla - zabraňuje vstřebávání tuků, tudíž je následkem průjem. Takto fungují i jiné léky, které jsou jen na předpis (tuším Xenical?), ale dávkování je samozřejmě u volně prodejného léku několikanásobně menší - tudíž k tomu musíš opravdu zredukovat jídelníček, hodně pohybu, atd.
Kdyby fungovalo ďobání prášků tak jsme všichni hubení. Jelikož nefunguje a je ko tomu třeba dřiny a správné stravy tak hubnou ti co mají vůli a odhodlání.
Moji tchyni rekla znama lekarnice , ze z tech volne prodejnych funguje jenom to Alli a na tom principu , co uz psali holky. Takze v pribalovem letaku je i vyslovne napsano ze se k tomu musi upravit jidelnicek a take to muzou jenom lidi s BMI nad 30 nebo tak nejak
Asi pred pul rokem jsem mela v poradne pani, co Alli uzivala(uz nevim, jak dlouho). Ano, zhubla za 6tydnu asi 10kg, ale rikala, ze se doslova vys*ala z podoby
Nevim, jestli dodrzovala davkovani.. Kazdopadne jo-jo efekt byl jak vysity, prestoze i po vysazeni prasku mela stale prujmy. Dalo nam dost prace dat jeji zazivani zpatky do poradku a sestavit jidelnicek tak, aby redukovala spravne…
Dušičko, přeji pohodový porod a spokojené mimi ![]()
omluva za OT
J.
cauky kocky ,, co jste kdy uzili ci rozumite Alli ![]()
jednou jsem s kamaradkou brala alli ale jen na tyden jsem to vyzkousela a musim rict ze jsem zadny prujem nemela a tak se ptam,,
rekneme ze se tuk nevztrebaval ale pak tedy jak ze me vychazel? nebo kam sel? prosim piste co vy a alli a hlavne k memu dotazu ,,
diky preji hezky vecer
čau,
já bych to nejedla… není lepší ty tuky v jídelníčku omezit než kvůli tomu jíst prášky??
mmch jestli koukáte na „Jste to co jíte“ tak naopak tam doporučujou že nějakej tuk ve stravě být musí, bez něj se hubne těžko
. Viděla jsem teď 2 díly a koukala jsem co mají povoleno hubnoucí jíst, holka tam i nezhubla proto že nejedla maso …
Chce to fakt pevnou vůli, pravidelnou dobrou stravu a pohyb … a vám držím pěsti aby se zadařilo až se to toho dáte ![]()
Já ho brala měsíc a jak psali holky, šílenej průjem, ta mastnota na tom byla i vidět. Už bych to nebrala, bylo mi po tom akorát špatně. ![]()
ahoj, hubla jsem s alli asi tři měsíce a za tu dobu jsem taky neměla problém (jenom jednou jsem to přehnala, ale pak už jsem věděla, co mi dělá špatně, tak jsem se tomu vyhnula). Ten tuk z tebe prostě vyšel, ale protože jsi asi dodržela tu hranici tuku, co píšou v těch brožurkách, tak to bylo v pohodě:)) já jsem byla s alli spokojená a koupila jsem si další a budu hubnout dál:)