Tablety na hubnutí Alli - fungují?

167
15.8.10 23:11

Alli-funguje?

Ahoj holky :mavam:
Chtěla bych se zeptat, jestli jste některá vyzkoušela ALLI a jaké byly výsledky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
15.8.10 23:14

Ahoj, já to nezkoušela, ale chtěla jsem, jak to bylo v tý akci za 50%. No znám se s jednou paní co dělá v lékárně a ta mi to nedoporučovala. Prý jediný co pomáhá na zhubnutí je úprava jídelníčku a věřím jí. Pár tabletek už jsem dlabala a fakt jsem nikdy nezhubla. Jednou jsem si koupila něco na odbourání touhy po sladkým… a co? Bylo to jen placebo… sladký jsem nejedla asi týden a pak jsem se mohla užrat.

Jediný čemu možná trochu věřím, je chrom

• Citovat
  • Upravit
43035
16.8.10 06:42

nepletu li se, alli je jeden z leku, ktere pomahaji tim, ze ti zabrani vstrebat tuky z jidla - ty maji obvyklke za vedlejsi efekt to, ze mas prujem (tuk ve stolici), ale fungovat by to melo.Mozna je doporucvena davka moc mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.8.10 07:36

Přesně, jak říká Pudla - zabraňuje vstřebávání tuků, tudíž je následkem průjem. Takto fungují i jiné léky, které jsou jen na předpis (tuším Xenical?), ale dávkování je samozřejmě u volně prodejného léku několikanásobně menší - tudíž k tomu musíš opravdu zredukovat jídelníček, hodně pohybu, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
16.8.10 08:29

Kdyby fungovalo ďobání prášků tak jsme všichni hubení. Jelikož nefunguje a je ko tomu třeba dřiny a správné stravy tak hubnou ti co mají vůli a odhodlání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
16.8.10 08:42

Moji tchyni rekla znama lekarnice , ze z tech volne prodejnych funguje jenom to Alli a na tom principu , co uz psali holky. Takze v pribalovem letaku je i vyslovne napsano ze se k tomu musi upravit jidelnicek a take to muzou jenom lidi s BMI nad 30 nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.8.10 08:55

Asi pred pul rokem jsem mela v poradne pani, co Alli uzivala(uz nevim, jak dlouho). Ano, zhubla za 6tydnu asi 10kg, ale rikala, ze se doslova vys*ala z podoby :-? Nevim, jestli dodrzovala davkovani.. Kazdopadne jo-jo efekt byl jak vysity, prestoze i po vysazeni prasku mela stale prujmy. Dalo nam dost prace dat jeji zazivani zpatky do poradku a sestavit jidelnicek tak, aby redukovala spravne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.8.10 09:43

Brr, tak to se mi vůbec nelíbí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 12:16

Dušičko, přeji pohodový porod a spokojené mimi :srdce:
omluva za OT

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
26.3.11 23:01

cauky kocky ,, co jste kdy uzili ci rozumite Alli :-)

jednou jsem s kamaradkou brala alli ale jen na tyden jsem to vyzkousela a musim rict ze jsem zadny prujem nemela a tak se ptam,,
rekneme ze se tuk nevztrebaval ale pak tedy jak ze me vychazel? nebo kam sel? prosim piste co vy a alli a hlavne k memu dotazu ,,

diky preji hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.3.11 08:06

čau,
já bych to nejedla… není lepší ty tuky v jídelníčku omezit než kvůli tomu jíst prášky?? :think: mmch jestli koukáte na „Jste to co jíte“ tak naopak tam doporučujou že nějakej tuk ve stravě být musí, bez něj se hubne těžko :). Viděla jsem teď 2 díly a koukala jsem co mají povoleno hubnoucí jíst, holka tam i nezhubla proto že nejedla maso …
Chce to fakt pevnou vůli, pravidelnou dobrou stravu a pohyb … a vám držím pěsti aby se zadařilo až se to toho dáte :palec:

• Citovat
  • Upravit
11689
27.3.11 09:17

Já ho brala měsíc a jak psali holky, šílenej průjem, ta mastnota na tom byla i vidět. Už bych to nebrala, bylo mi po tom akorát špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.11 08:14

ahoj, hubla jsem s alli asi tři měsíce a za tu dobu jsem taky neměla problém (jenom jednou jsem to přehnala, ale pak už jsem věděla, co mi dělá špatně, tak jsem se tomu vyhnula). Ten tuk z tebe prostě vyšel, ale protože jsi asi dodržela tu hranici tuku, co píšou v těch brožurkách, tak to bylo v pohodě:)) já jsem byla s alli spokojená a koupila jsem si další a budu hubnout dál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Halami
6.5.11 12:41

No a kolik jsi zhubla? Taky přemýšlím zda to koupit. :andel:

• Citovat
  • Upravit
2
14.5.11 18:13

skoro 11 kilo:)

• načítám...