Jak se používá žehlička na vlasy?

5533
6.8.10 10:20

Jak se používá žehlička na vlasy?

Ahojky všichni,
já mám dneska tedy starosti… :lol: :oops: :lol:
Ségra mi půjčila žehličku na vlasy, klidně si odjela na dovolenou :lol: :lol: :lol: a já netuším, jak mám žehličku použít.
Je to nějaká od Philipsu, vypadá to, že má keramickou plochu :think: . Strašně moc bych ji chtěla vyzkoušet, ale bojím se, abych si neupekla vlasy :think: :lol:
Má se používat na mokré vlasy, suché? Mám vlasy před použitím nějak ošetřit???
Prosíííím, poraďte mi (protože chci být moooc krásná :lol: - jen tak, sama pro sebe, abych si udělala radost :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9263
6.8.10 10:26

používá se na SUCHÉ vlasy,já si je nijak neošetřuju,pokus má nastavení teploty tak si dej ze začátku tu nejmenší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
6.8.10 10:26

Heh, to jsou problémy, co? :lol:
Takže: jedině na suché vlasy. Zapojíš jí do zásuvky a necháš nahřát, měla by mít nějaké světýlko, které se rozsvítí/zhasne, až bude mít správnou teplotu. No a pak už jen vezmeš pramen vlasů, cca 4cm široký a tak 2cm silný a žehlíš… Tzn. přiložíš, secvakneš, počkáš, já newim… 10vteřin? a pustíš. A takhle jedeš po pramenu od hlavy směrem ke konečkům. Žehlíš rovný vlasy na vlny nebo vlnitý rovnáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.8.10 10:32

Jůůů, holky, vy jste rychlíci. Děkuji moc.
Světýlko žehlička má, tak snad to zvládnu. Mám vlasy částečně vlnité, tak je chci zkusit narovnat - doufám, že nebudu vypadat jako blbec :lol: :lol: :lol: - no, při nejhorším je zase natočím :lol:

Mám nervy na pochodu, tak řeším takovéhle „krásné“ problémy, aby se mi udělalo lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.8.10 10:44

jestli máš vlasy odbarvované nebo melírky, tak dej pozor a ty odbarvené části dělej na menší teplotu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
6.8.10 13:21
Erian píše:
A takhle jedeš po pramenu od hlavy směrem ke konečkům. Žehlíš rovný vlasy na vlny nebo vlnitý rovnáš?
Eri, jak se prosím Tě žehlí rovné na vlny? 8-o To bych docela zkusila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.8.10 21:45

Mne kadernice doporucovala davat na vlasy ochranny krem, ale ten jsem si koupila u ni, takze prd poradim, jinak jak pisou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková