Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky všichni,
já mám dneska tedy starosti…
![]()
Ségra mi půjčila žehličku na vlasy, klidně si odjela na dovolenou
a já netuším, jak mám žehličku použít.
Je to nějaká od Philipsu, vypadá to, že má keramickou plochu
. Strašně moc bych ji chtěla vyzkoušet, ale bojím se, abych si neupekla vlasy
![]()
Má se používat na mokré vlasy, suché? Mám vlasy před použitím nějak ošetřit???
Prosíííím, poraďte mi (protože chci být moooc krásná
- jen tak, sama pro sebe, abych si udělala radost
)
používá se na SUCHÉ vlasy,já si je nijak neošetřuju,pokus má nastavení teploty tak si dej ze začátku tu nejmenší ![]()
Heh, to jsou problémy, co? ![]()
Takže: jedině na suché vlasy. Zapojíš jí do zásuvky a necháš nahřát, měla by mít nějaké světýlko, které se rozsvítí/zhasne, až bude mít správnou teplotu. No a pak už jen vezmeš pramen vlasů, cca 4cm široký a tak 2cm silný a žehlíš… Tzn. přiložíš, secvakneš, počkáš, já newim… 10vteřin? a pustíš. A takhle jedeš po pramenu od hlavy směrem ke konečkům. Žehlíš rovný vlasy na vlny nebo vlnitý rovnáš?
Jůůů, holky, vy jste rychlíci. Děkuji moc.
Světýlko žehlička má, tak snad to zvládnu. Mám vlasy částečně vlnité, tak je chci zkusit narovnat - doufám, že nebudu vypadat jako blbec
- no, při nejhorším je zase natočím ![]()
Mám nervy na pochodu, tak řeším takovéhle „krásné“ problémy, aby se mi udělalo lépe ![]()
jestli máš vlasy odbarvované nebo melírky, tak dej pozor a ty odbarvené části dělej na menší teplotu! ![]()
Erian píše:Eri, jak se prosím Tě žehlí rovné na vlny?
A takhle jedeš po pramenu od hlavy směrem ke konečkům. Žehlíš rovný vlasy na vlny nebo vlnitý rovnáš?
Mne kadernice doporucovala davat na vlasy ochranny krem, ale ten jsem si koupila u ni, takze prd poradim, jinak jak pisou holky.