Cvičení - doporučíte DVD?

1261
6.8.10 20:03

Cvičení-doporučíte DVD?

Ahoj holky, doporučíte někdo nějaké dývko s cvičením (kalanetika, posilování, aerobik, pilates…)? Už mi to tělo nějak leniví, v minulosti jsem chodila na aerobik, na kalanetiku, do posilky, plavat, s prckem a stěhováním na ves jaksi tyto sportovní možnosti odpadly. Máte něco, s čím jste spokojené, popř. doporučíte, kde na netu sehnat? Jediné, co jsem našla je aerobik s Olgou Šípkovou, možná bych šla do toho. Díky, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
6.8.10 20:37

Mám dvd s Hankou Kynychovou-je to teda cvičení pro těhotné na balonech,ale je to v dost svižném tempu.Je tam i cvičení po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.8.10 20:39

Také mám cvičení s Hankou Kynychovou a jsem spokojená! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.8.10 21:44

A co takhle tohle cvičení s Hankou Kynychovou http://www.hejbejse.tv/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
8.8.10 07:28

Ahoj holky, omlouvám se, nedostala jsem se včera na net. Děkuju za reakce, na odkazy jsem koukala, tak zkusím něco objednat. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
8.8.10 07:31

Jo, Ernato - ten odkaz je dobrý, ani mě nenapadlo hledat v TV nebo online odkazech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.13 12:13

CVIČENÍ PRO ŽENU PO 50

JDU K VÁM PRO RADU. RÁDA BYCH MAMINĚ K NAROZENINÁM SEHNALA NĚJAKÁ CVIČENÍ NA DVD.
MĚLO BY SE JEDNAT O PROTAHOVACÍ, UVOLŇOVACÍ A POSILOVACÍ CVIČENÍ.
PŘÍPADNĚ DOKOUPÍM I NĚJAKOU POTŘEBNOU POMŮCKU K CVIČENÍ.
PŘEDEM DÍKY ZA NÁPADY :)

• Citovat
  • Upravit
726
29.4.13 12:49

www.rutina.cz

podle těhle stránek cvičím 2 týdny a už pociťuju výsledky (jsem 11 týdnů po císaři)
cviků tam je hafo a stačí si jen vybrat ty, které nám vyhovují a není od věci týdenní plán, na každý den je zde připraveno video s cvikama, které opravdu zabírají, ale musejí se cvičit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
29.4.13 12:52

Hanka Kynychová má dobrá dvd, koukni na hejbejse.cz.
Jinak rutinu pro maminu si nějak nedovedu představit, je to až moc makačka, ne protahování :lol:
Pro maminu spíš nějaký ten pilates, jogu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.4.13 15:44

@terulína

no tak rutinu si neumíš představit, ale doporučuješ Kynychovou, která na tý rutině je taky :potlesk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
29.4.13 16:41

Cvičení s Kynychovou znám moc dobře a rutinu jsou zkoukla taky, jen jsem napsala svůj názor ;)
Rutina je dost o cardiu nebo posilování, tam se o protahování moc nejedná.
Protahování je pilates, joga apod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.2.14 17:55

Ahoj holky poradte mi nekdo nejaky DVD cviceni na balonech v tehotenstvi? jestli mate zkusenost..jestli je jeste nejaky jiny nez od Hanky Kynychovy? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková