Zumba a těhotenství

Anonymní
13.8.10 09:47

Zumba a těhotenství

Krásné dopoledne, nevíte někdo jestli se může cvičit zumba v těhotenství? Samozřejmě po vynechání otoček a poskoků?
Aerobik zvládám v pohodě, uzpůsobila jsem si ho a cvičím ve volnějším tempu, ale u té zumby netuším - hlavně jsem na tom ještě nebyla :oops:
Díky
Martina

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.10 10:01

No proto se ptám.
Aerobik a stepy taky nejsou lážo plážo a dají se. Navíc chodím cvičit už dlouho, takže si umím některé kroky nahradit.
Zumba u nás začíná v pondělí, předpokládám, že když je to pro začátečníky, že by to nemuselo být hned o začátku v nějakém vražedném tepmu.
Asi tam vyrazím a uvidím, odejít můžu vždycky, že jo?

Martina

• Citovat
  • Upravit
3138
13.8.10 10:03

ses dobra ja teda necvicim vubes protze je mi porad blbe,a v koliákatem jsi tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.8.10 10:09

Zumbu jsem cvičila před těhotenstvím. Teď si sem tam zumbu zacvičím doma. Mám Zumba basic 20 minutes - je to složené z několika krátkých sestav, takže se dají vybrat části bez poskoků. JInak cvičím podle Kynychové na balonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 13:22

Jsem ve 14. týdnu.

Consi - takže pokud jsem zvyklá na cvičení a budu hlídat tepovku, tak asi není problém co?
Já mám jinak pilates pro těhotné DVD - super záležitost a pak Zorababy od nějaké Slovendy a to je taky moc pěkný.
Jenže všechny víme jak to je, doma se nedonutím :oops:

Martina

• Citovat
  • Upravit
6882
13.8.10 13:59

Určitě bych se domluvila s instruktorkou, ta ti určitě řekne, které pasáže bys dělat neměla. Pokud jsi zvyklá cvičit i před těhotenství, tak bys to zkusit mohla. Spíše bych do toho nešla v případě, kdy bych nebyla zvyklá na intenzivní pohyb.
Já cvičím podle nálady a času. Především mám dostatek přirozenýho pohybu - dcera, dva psi, zahrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ntvanesa
15.11.10 20:16

Prosba

*Ahoj, přeji krásný večer a chtěla jsem se zeptat, zda by jste mi nemohla ty vaše sestavy vypálit na dvd.Všechno je hrozně drahé, tak pokouším štěstí touto cestou :mavam: *

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková