Alza elektronická licence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
16.12.14 09:09

alza elektronická licence

Ahoj, potřebuji poradit. Mám tady kamarádův tablet objednaný na Alze, je k tomu zdarma elektronická licence na antivirák. Bohužrl nejsem schopná tam ten antivirák nainstalovat :zed: Prostě to po mně chce kó, který nemůžu nikde najít. Jestli mi ho z Alzy posílali, tak nevím kde ho mám hledat. Takže prosím někoho schopnějšího, kdo už třeba tu zkušenost má, aby poradil. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10185
16.12.14 09:17

Jestli to objednával kamarád na sebe, tak mu ten kód asi přišel na jeho mejl nebo smskou na telefon.
Zkus když tak zavolat na info linku Alzy - 225 340 111, v té hlasové nabídce zvol číslo 5. Budeš k tomu potřebovat číslo objednávky, na kterou byl ten tablet objednaný. Oni ti buď pošlou ten kód, nebo ti poradí s tou instalací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.12.14 09:25

@Denisa56 objednávala jsem to právě na sebe, protože kamarád je počítačový analfabet. Na mail mi nic nepřišlo :nevim: Už jsem jednou takhle zprovoznila antivirák do notebooku, ale nemůžu si vzpomenout, jak jsem to tenkrát udělala :roll: Když se přihlásím na Alzu, tak to v těch licencích mám, ale chce to po mně nějaký kód, který nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.12.14 09:29

Co zavolat na Alzu nebo jim napsat? Reagují rychle, odpověď budeš mít asi dřív než tady na e-miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.12.14 09:33
  • Citovat
  • Upravit
17630
16.12.14 09:36
@Anielka píše:
@Antonie Bolavá podivej se sem http://media.alza.cz/…-licence.htm

no to právě dělám, ale chce to po mně ten kód

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
16.12.14 09:42

@Antonie Bolavá Tak tam zavolej nebo napiš, bez toho kódu to asi nezprovozníš. Napsat můžeš na info@alza.cz, oni ti ten kód pošlou. Uveď to číslo objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.12.14 09:49
@Denisa56 píše:
@Antonie Bolavá Tak tam zavolej nebo napiš, bez toho kódu to asi nezprovozníš. Napsat můžeš na info@alza.cz, oni ti ten kód pošlou. Uveď to číslo objednávky.

ještě mě napadlo, že to přišlo včera, tak třeba ještě čekají, až budou mít od PPL potvrzené, že jsem to fakt převzala a zaplatila :think:
Tak snad se mi to povede. Kamarád to má jako dárek pro syna a až mu to budu předávat, chci aby to bylo v pořádku, s antivirem a nainstalováno pár her.
Díky za radu, zkusím tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.12.14 09:59

@Antonie Bolavá Jestli jsi to nezaplatila, tak to tam nebude :) to je jasne :)

• Citovat
  • Upravit
8780
16.12.14 10:08

@Antonie Bolavá ja instalovala takhle nedavno norton, ja zas mela kod, ale problem najit, kde stahnout ten program :roll: :lol:
Ale kod jsem nasla v Moje licence, tam byl napsany ten Norton a kdyz jsem na nej klikla, tak se vyrolovala dole tabulka s kodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
16.12.14 11:30

@Antonie Bolavá Tak to jo, to ještě počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.12.14 11:43

Mám taky licenci na Norton od Alzy…ale nebudem ho dávat. Ale koukla jsem se a když to rozkliknu tam tak dole je tohle cituji:„Upozornění: Zařízení je nutné zaregistrovat na stránkách výrobce a ihned po registraci obdržíte licenci nutnou pro spuštění plné verze aplikace. Pokud si nevíte rady s jednoduchou aktivací, tak prosíme o využití podpory na info@lenovo-norton.com, která vám ráda pomůže s vyřešením vašeho problému.“

Tak možná postupovat podle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.12.14 13:31

No… Fakt už mi ta mateřská leze na mozek :roll: Ten kód byl na účtence :lol: Ještě že to bylo pro toho kamaráda, jinak by už byla v popelnici.
Nechť je tato diskuse návodem pro další takové analfabety, jako já, co si neumí přečíst účtenku :mrgreen:
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák