Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s vysílačkama? Nechci jí primárně jako chůvu (ale též ji použiju) ale hlavně na hory a také na jízdu do auta. Nemáte někdo ozkoušenou, aby měla opéravdu dobrý signál na větší vzdálenost (tak 5km, lépe 8km.)
Moc díky, ráda bych jí objednala ještě u ježíška ![]()
Me se zase libi tyhle , jen nevim… zdaji se mi dost robustni… ![]()
@kokomo
Tak to bylo první na co jsem koukala, ale šlo mi přímo o osobní zkušenost ![]()
@Heduna píše:
@kokomo
Tak to bylo první na co jsem koukala, ale šlo mi přímo o osobní zkušenost
Vzdyt je tam spoustu recenzi ![]()
Zatím se zdají asi nejleší tyhle Sencor SMR 600 Twin
Jinak by ještě připadaly v úvahu Motorola TLKR T60
![]()
![]()
@Heduna My přímo ne-e, ale má je i kamarád co s nimi jezdí do Tater a je s nimi opravdu spokojený. My je zatím používáme jen jako chůvičky, ale jdou dobře i přes několik stěn (nechávám kočárek na zahradě).
Hm, teď už na ně koukám taky. Já potřebuju aby mi fungovaly hlavně na horách po sjezdovkách, protože v Rakousku jsou ty areály docela veliký ![]()
@Heduna Ja nevim, v recenzich ta Cobra zrovna na lyzovani nevychazi nejlip… Pres kopec nula bodu… Neni vodeodolna, narazuvzdorna, chybi headset, resp. neni soucasti baleni…
Ja uz se v tom racham od rana, taky chci objednat do Vanoc… ![]()
No, mluvíš mi z duše, nad tímhle právě laboruji taky. A co se líbí tobě? Už jsi něco vybrala? Co říkáš na ty 2 co jsem psala před chvílí, ten Sencor nebo Motorola??
@Heduna No ja uvazuji nad tou Motorolou… Ale ta T60 taky neni vodeodolna, ani nema sluchatka. Ta vyssi rada T80 Uz to ma, hodne slusna vybava, ale je uz o dost drazsi.
Nechce se mi na lyzich sundavat helma… ![]()
Ten sencor teda vybava nula… ale zas se mi tam libi, ze by nemusely vyklouznout z ruky, ani pri pouziti v rukavicich, dobra cena no…
fakt nevim. Ja to asi do Vanoc vybrat nestihnu…
Pokud bych vybirala jen mezi tim Sencorem a Cobrou… vybrala bych Sencor…