Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím poraďte, jaký tablet vybrat pro osmiletého školáka? Vůbec se v nich nevyznám, ale vím, že by ho chtěl a navíc příští rok ho budou potřebovat i ve škole.
Prosím rejpalky, ať nekomentují, děkuji ![]()
Příspěvek upraven 15.12.14 v 21:34
Potřebovat ve škole?
vždyť je tak druhá, třetí třída, ne?
Ach jo.
(to není nic na tebe ![]()
Žádný. Pardon asi sem mimo mísu ale tak malé dítě už má mít vlastní tablet?
@BlueFairy píše:
Potřebovat ve škole?vždyť je tak druhá, třetí třída, ne?
Ach jo.
(to není nic na tebe
Jo, je ve druhé třídě. Nevím, tedy, co přesně na nich budou dělat.
@Hogata píše:
Jo, je ve druhé třídě. Nevím, tedy, co přesně na nich budou dělat.
Nevymyslel si to abyste mu jej koupili? ![]()
@LucaLuca píše:
Za mě taky žádný.
Za mě taky žádný, ale já chtěla spíš radu ![]()
@Jarr píše:
Nevymyslel si to abyste mu jej koupili?
Ne, říkala nám to učitelka na třídní schůzce.
Asi nějaká pokroková škola. Né promiň nemyslým to špatně vůči tobě. Jen mi to fakt přijde brzo…ale doba se mění
Teda já koukám, škola si řekne, že děti budou potřebovat tablet? To je síla ![]()
Já žila v domění, že ještě stále existují tužky a papír, a pak po letech nějaká ta počítačová učebna,…ale tablet v druhé třídě. ![]()
(zakladatelko to prosím vůbec neber osobně
)
@Hogata já bych to nekupovala…a když do školy tak bych si počkala co budou mít jeho spolužáci
děsím se toho co bude v modě až moje malá bude mít osm let…to ji budu kupovat auto??? ![]()
By mě zajímalo, jak škola vyřeší, když někteří rodiče odmítnou ten tablet koupit. Dítě se jim nenaučí násobilku? Plus bude šikanované od ostatních dětí.
Co třeba nějaké sociálně slabé rodiny? Když už bych připustila že po tak malém dítěti chtějí tablet tak kde na něj třeba taková matka samoživitelka vezme?
My teda finanční stránkou netrpíme ale teblet bych mu nekoupila…
Mám kluky 9 a 7,5 a letos jsme jim kupovali k vánocům Lenovo yoga, je kolem 4,5 tisíc, ale má velkou výdrž baterie a celkově je docela povedený.
Spíš by mě zajímalo jak staré mají děti zdejší matky, které kritizují, co děti v devíti mají a co nemají mít ![]()
Já dětem loni kupovala ASUS, ale teď přesně nevím, co to bylo za typ. Je i s klávesnicí, která se dá sundat, takže spíše takový mininotebook. Pravdou tedy je, že tenkrát stál 12 tisíc, ale jede denně, synek na něm paří hry a dělá věci do školy, dcera sjíždí pohádky a písničky a já na něm dělám pracovní věci, občas hry. Neměnila bych ho za jiný.
A těm, co se tady diví, že dítě ve třetí třídě potřebuje tablet… Mám kamarádku, jejíž dcera je ve třetí třídě a dva dny v týdnu mají veškerou výuku jen na počítačích. Takže tam je to prostě nutná školní pomůcka. Je to smutné, ale je to tak
. Osobně bych byla raději, kdyby kluky učily držet zednickou lžíci a holky vařečku, ale to se asi nestane ![]()