Jaký tablet pro osmiletého školáka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
15.12.14 21:45
@Blackova.K píše:
jo, jako dítě jsme měli výřivku.

Vám prali výři, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
15.12.14 21:48
@LucaLuca píše:
Vám prali výři, jo?

njn, tak já spíš než učení hrabala seno víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.12.14 21:49
@kotyk píše:
@Hogata Ale fakt počítej, že když ho koupíš teď, asi bude do školy potřeba jiný. Jako dáreček k vánočkám třeba tenhle http://www.alza.cz/…-d783058.htm

To je asi pravda no. Já se ptám hlavně proto, že to byl babičky nápad, že mu ho koupí rovnou k Vánocům a chtěla nějaké info. Ale asi raději ještě počkáme, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
15.12.14 21:50

@Hogata My jsme kupovali PIPO, přímo z číny, vyšlo to levněji. Stál kolem 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.12.14 21:56
@Jarr píše:
Zas bych ale nechtěla aby kvůli tomu byt terčem posměchu…zvláštní doba to je…buď máš a nemáš normální dětství a nebo nemáš a smějí se ti děti ve škole…

Můžeš mi, prosím, definovat normální dětství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.12.14 21:57

@Blackova.K Bylo to zkrátka vtipné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
15.12.14 21:57
@LucaLuca píše:
@Blackova.K Bylo to zkrátka vtipné. :mrgreen:

tak já zas něco vyplodím, ráda bavím lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.12.14 21:59

@J_Doe My máme doma samé čistokrevné neadoptované číňánky :mrgreen: Ale to je postup, co bych nedoporučovala někomu, kdo se v nich nevyzná a hodí se mu záruka, protože se v tom nehodlá nípat v případě problémů sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.12.14 21:59
@Blackova.K píše:
Se některé chováte stejně jak naše báby, když se objevila automatka :mrgreen:

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.12.14 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.12.14 22:06

Apple – iPad ;) ;) ;) ;) ;) ;) Brácha teď dostane na Vánoce iPhone, je mu 10, a co? :roll:
Každého věc :-) A že se těch rypáků tady našlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
15.12.14 22:07
@Blackova.K píše:
Se některé chováte stejně jak naše báby, když se objevila automatka :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Tak to budeš asi vážně Blackovka :mrgreen: Začínám tě poznávat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17180
15.12.14 22:08

Zakladatelko my máme Samsung galaxy tab.7.0 kupovaný cca rok a půl zpět, te´duž bude možná novější verze a max. spokojenost. Já na tabletu nevidím nic špatného. U nás byl kupován domů (ne pro dceru) ale samo i s tím, že ona ho bude využívat na cesty v autě (jezdíme hodně delší trasy) je to super pomocník i když je nemocná, nebo potřebuje prostě chvíli zabavit. A není na něm ani denně, jen náhodně, někdy častěji, někdy třeba měsíc ne. Ale má tam naučné hry, angličtinu, vlajky, počítání, pexeso, pohádky a na tom nevidím nic špatného. Máme na používání pravidla a funguje to parádně. Já jsem zastánce zlaté střední cesty - úplně se tomu vyhnout nechci a ani to časem nejde a zároveň ale nemám doma žádnýho závisláka a maniaka. :think: :think:

Co se týká pořizování do školy tak to je otázka, to by se chtělo zeptat učitelky, neměla bych nic proti tomu, jen mi to přijde divný to chtít po rodičích, když spousta rodičů na to nemusí mít třeba peníze. Určitě pak budou chtít jednotný, jinak by mi to přišlo jako blbost. Tak toto ještě případně zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
15.12.14 22:15

Mám druhačku a k Vánocům dostane tablet, parametry neporadím páč se v tom nevyznám a vybíral ho manžel. Nepřijde mi na tom nic divného že by na něj byla ještě malá, při vyučování už chodí na počítače tak proč by nemohla i doma. Raději jí pořídím její tablet kde zablokuji a smažu kde co než abych jí pouštěla k našemu počítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.12.14 22:20

Nechápu, jak některé tohle téma dokáže zvednout ze židle. Bóže, dítě chce tablet, to je teda hrůza. Dítě přece tablet nepotřebuje 8o A potřebuje Baby Born? Potřebuje autodráhu? Potřebuje Furbyho, Petshopky, poníky? Potřebuje Duplo?
By mě teda zajímalo, s čím by si, podle vás, měly děti hrát? S tím, s čím jste si hrály vy jako děti? Nebo kde je ta hranice, kdy už je to podle vás příliš? Čím konkrétně dítěti tablet škodí? Jaký je vlastně rozdíl mezi tabletem a kolotočem nad postýlku, do kterého mimino tupě zírá, aby si maminka mohla vypít kafe?
Kde je ta hranice „normálnosti“ pro vás? A kde je třeba pro vaše rodiče? My jsme neměli tablety, měli jsme Barbie a Sevu. Naši rodiče se obesli i bez toho, co jsme měli my. A naše prababičky a pradědové měli hadrovou panenku a dřevěnou káču :nevim: Každá generace se strašně diví, co ty dnešní děti všechno chtějí a mají. Naše děti budou taky jednou kroutit hlavami se slovy „nám stačil obyčejnej tablet a co jsme si s ním vyhráli. A ty dnešní děti samou rozežraností nevědí co by“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák