Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelineee Já mám zkušenosti pouze s realitou… Komentuje se kde co a nemá to kolikrát absolutně žádnou vypovídající hodnotu, jak je vidět ![]()
Ano jsem na amaterech pro zabavu, ale nikdy bych se tam levně nevystavovala.
Ne… Stačí mi eMimino. Pokecáme tu a po tom co jsem si změnila profilovku a nemám tam sebe už je ani neotravuji moncicaci.
@Anonymní píše:
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.
Když je nouze nejvyšší, jak říkal Švejk.
@ludmilaadamkova píše:
Ne… Stačí mi eMimino. Pokecáme tu a po tom co jsem si změnila profilovku a nemám tam sebe už je ani neotravuji moncicaci.
Přesně. S mojí ikonkou a mými příspěvky mě neotravují ani mončičandy ![]()
@Anonymní píše:
Už nejsem, bylo to o ničem. Samí nadržení uslintanci.Ale co taky od takového portálu čekat, že jo?
Mě do toho nutil můj ex přítel, byl tak trochu uchylnejsi, až mě stím stal, pak mě nutí vydělávat na live chat.cz… za peníze…
@Anonymní píše:
Už nejsem, bylo to o ničem. Samí nadržení uslintanci.Ale co taky od takového portálu čekat, že jo?
A cos cekala elitu z Akademie ved?
@Anonymní píše:Že by byly zadané jen hubené holky a ženy jsem si nevšimla, i ty prostornější baby mají chlapy a rodiny.Na to nemusím lézt na Amatéry abych tohle zjistila.
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.
Jsem.
Ale přiznám se, že amatéři pro mě byli vždy moc žumpoidní. Takže spíš ze zvědavosti.
@Anonymní píše:
Koukla se tam a udělalo se mi zle že vsech těch mokrých vagín a stoporenych fialových penisů ![]()
@Annabela11 ja myslím že je to skvěly materiál pro budoucí doktory např gynekology, kožní, urology atd… Tu kvasinky, tu plíseň tu vyrážka..
tu zaparenej pták či pipka.
Párkrát jsem tam nakoukla a byl to vždy takový zážitek, že jsem až měla strach, abych nechytila syfilis přes obrazovku. ![]()
Ano jsem, dost mě to mohlo překonat svoje hrozny sebevědomí
zjistila jsem, ze se vlastně libim chlapům taková jaká sem a odrazilo mě to od dvou plastik. Takže pro mě taková terapie ![]()