Amatéři - jste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
12.5.22 16:23

Nejspíš tam probíhá transfer sebevědomí mezi pohlavími :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 16:45

Ano, kdysi jsem tam byla velká hvězda :oops:
Ale to je minulost.
Přestala jsem mít o mužích veškeré iluze.

• Citovat
  • Upravit
3689
12.5.22 16:48
@Anonymní píše:
Ano, kdysi jsem tam byla velká hvězda :oops:
Ale to je minulost.
Přestala jsem mít o mužích veškeré iluze.

No pokud jsi nechtěla přijít o ty iluze zrovna tam, tak to asi nebylo úplně ideální místo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.22 17:04

Ono to tam možná tak žhavé nebude. Občas i tady zachytím na jakou poznámku, že tam jsou spíš kecálisti a někoho reálného tam téměř najít nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
12.5.22 17:05
@pouzitychlap píše:
Ono to tam možná tak žhavé nebude. Občas i tady zachytím na jakou poznámku, že tam jsou spíš kecálisti a někoho reálného tam téměř najít nelze.

Slibem a pochvalou nezarmoutis ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 19:01

Já tam byla taky.. no co, tak chlapů v reálu nula.. když se všude tahas s deckama :lol:
Ale žádný hambarny jsem tam nevystavovala.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.5.22 21:52

Ano. Jsem tam, fotku jsem tam měla jen svého přirození, smazala jsem, protože ji tady uživatelka Mango_ Lassi zvěčnila.

• Citovat
  • Upravit
145
12.5.22 22:21

@ludmilaadamkova :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D to jsi zabila :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.22 22:29
@Klopotkova píše:
Ano. Jsem tam, fotku jsem tam měla jen svého přirození, smazala jsem, protože ji tady uživatelka Mango_ Lassi zvěčnila.

Nemáš se za co stydět, zato mango_lassi by se stydět měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.5.22 06:19

@Klopotkova 8o to jako vážně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.22 07:10

My se na Amatérech seznámili s manželem. Je to portál, kde se dá dobře pokecat, sdílet nejen sexuální zážitky. Každý uživatel je tam z nějakého důvodu. Není třeba nazývat to dnem a pod. Lidi jsou různý…Je tedy pravdou, že ženu potěší lichocení, v dnešní době vám málokdo řekne v realitě, že jste hezké, že vám to sluší…tak proč si nezvednout sebevědomí skrze pochvalu těla…

• Citovat
  • Upravit
2469
13.5.22 07:16
@Anonymní píše:
My se na Amatérech seznámili s manželem. Je to portál, kde se dá dobře pokecat, sdílet nejen sexuální zážitky. Každý uživatel je tam z nějakého důvodu. Není třeba nazývat to dnem a pod. Lidi jsou různý…Je tedy pravdou, že ženu potěší lichocení, v dnešní době vám málokdo řekne v realitě, že jste hezké, že vám to sluší…tak proč si nezvednout sebevědomí skrze pochvalu těla…

Teda když to srovnám s eminem, tak kam se amatéři hrabou. Tam se pokecat nedá. Párkrát jsem to zkusil a vážně to nešlo. Ale asi prostě nejsem správný typ pro takový server.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
13.5.22 07:33
@Anonymní píše:
My se na Amatérech seznámili s manželem. Je to portál, kde se dá dobře pokecat, sdílet nejen sexuální zážitky. Každý uživatel je tam z nějakého důvodu. Není třeba nazývat to dnem a pod. Lidi jsou různý…Je tedy pravdou, že ženu potěší lichocení, v dnešní době vám málokdo řekne v realitě, že jste hezké, že vám to sluší…tak proč si nezvednout sebevědomí skrze pochvalu těla…

Ne že by lichocení nepotěšilo, ale pokud to někdo vyloženě potřebuje slyšet, a ještě kvůli tomu vystavuje svoje nahé tělo na serveru, který viděl asi tak každý druhý v ČR, tak má dotyčný sebevědomí blížící se nule. A řešit to takhle mi nepřijde úplně košer, protože má ten člověk evidentně problém.
Na nějaké sebevědomí bych to nehrála, jsou tam prostě z naprosté většiny nadržení lidé, kteří nemají tolik zábran, to jest vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.5.22 07:35
@pouzitychlap píše:
Teda když to srovnám s eminem, tak kam se amatéři hrabou. Tam se pokecat nedá. Párkrát jsem to zkusil a vážně to nešlo. Ale asi prostě nejsem správný typ pro takový server.

Víš, po mých letitých zkušenostech, kdy si pokecám jako žena s muži je to jiné…já jsem slušná a bavíme se na různá témata…tamější uživatelé mi píší, že jsem jedna z mála, se kterou se dá normálně pokecat. Jasně. Ta úroveň, kdy se dalo diskutovat jako tady na mimi je dávno pryč…ale dá se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.5.22 07:38
@Annabela11 píše:
@JancaS84 Takže asi tak…pánové vidí frndu a je jim fuk jak vypadá to ostatní :mrgreen:

No a ženská uvidí ko-ko-ta a hned s ním má dítě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová