Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když mi bylo dvacet, připadalo mi to hustý
Teď když mi táhne na čtyřicet tak mi to přijde spíš k smíchu…
Dá se tam najít pár skvělých lidí. Ale v drtivé většině je to tam samý deviant. Každopádně když si někdo dá do profilovky fotku svého ptáka, tak to beru tak, že veřejně o sobě dává najevo, že je kok*ot. Protože avatar je něco, co by mělo aspoň trochu charakterizovat toho člověka. Je to něco, s čím se ten uživatel ztotožňuje.
@Ronnie123 píše:
No, chlapi se neštítí ničeho. Mě to přijde nechutný.
No, je tam spousta bab a ty se taky neštítí ničeho, tak si odplivavas nad chlapama??? Mě přijdou nechutný takovýhle prudérní prudiči jako ty.
@LadyDelRey píše:
Když nádobíčko muž mezi řečí pošle do vzkazníku a má čím se pochlubit, to se dá chápat, ale některé profilovky teda… ehm.![]()
Někteří kdyby mohli, tak si ho snad nechaj vyfotit i do občanky.
Vždyť se v občance už o pohlaví píše
![]()
@Pettcherry píše:
Když mi bylo dvacet, připadalo mi to hustýTeď když mi táhne na čtyřicet tak mi to přijde spíš k smíchu…
Tak ve dvaceti se ti zdá každý péro obrovský, teď ve skoro čtyřiceti už tě jen tak něco nepřekvapí ![]()
@LadyDelRey píše:
Když nádobíčko muž mezi řečí pošle do vzkazníku a má čím se pochlubit, to se dá chápat, ale některé profilovky teda… ehm.![]()
Někteří kdyby mohli, tak si ho snad nechaj vyfotit i do občanky.
To raději ne. Ještě by si někteří příslušníci při kontrole mysleli, že jim místo OP podali zrcátko.
@Diagnoza2 píše:
@Annabela11 ve fotkách na amatérech? určitě ne…
Musíš si vypnout filtr. ![]()
@Diagnoza2 píše:
No, je tam spousta bab a ty se taky neštítí ničeho, tak si odplivavas nad chlapama??? Mě přijdou nechutný takovýhle prudérní prudiči jako ty.
Nebreč prosím tě. To, že tady napíšu pravdu, není žádný odplivávání.
@Ronnie123 píše:
@Ronnie123 píše:
Nebreč prosím tě. To, že tady napíšu pravdu, není žádný odplivávání.
Ale to není “pravda” beruško, to je jen šovinistickej blábol. Není nutný všechny muže házet do jednoho pytle, že?
Tak toto téma mě zaujalo ![]()
Já byla na tuto stránku upozorněna kamarádkou, protože tam její starej psal zase její kamarádce… ale to je zase jinej příběh ![]()
Jen jsem chtěla říct, že jsem tam poznala fajn kluky na pokec ale nic víc ![]()
Naopak péro v profilu = idiot 100%
@Anonymní píše:
Tak toto téma mě zaujalo![]()
Já byla na tuto stránku upozorněna kamarádkou, protože tam její starej psal zase její kamarádce… ale to je zase jinej příběh
Jen jsem chtěla říct, že jsem tam poznala fajn kluky na pokec ale nic víc
Naopak péro v profilu = idiot 100%
Naopak péro v profilu = idiot 100% - toto máš vyzkoušený nebo si to myslíš? ![]()
Ja tam hledala milence dva roky skoro a nic
Samej pupkatej strycek nebo mlady ouska
Byla jsem z toho zklamana. ![]()