Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Amateri maj obrovske mnozstvi uzivatelu. Po skonceni ruznych chatu, lide. cezet apod. se tam obrovsky rozjelo seznamovani.
Jako vsude - jsou tak magori, ale i fajn lidi.
Ja tam poznala par super inteligentnich chlapu ke kave i do postele a jednoho jsem si vzala. ![]()
Ikdyž jsem prošla dost seznamek, amatérům jsem se vždycky vyhýbala. Tam mi to přijde už o něčem trochu jiném, než o pouhém seznámením. Tak asi záleží, co hledáš
A jasně, že nikdo normální si takovou profilovku nedá. Přijde mi to nechutné a úplně na hlavu. Takže jsem stránku otevřela, zase zavřela a už se tam nikdy nevrátila ![]()
Tuhle seznamku mi nekdo doporucoval. Jeste jsem tam nebyla, tak asi pujdu mrknout 🤣
Jestli si da nekdo podobnou fotku na profil, je to super, hned bych vedela, ze je to magor a nema cenu s nim komunikovat.
No každý má nějakou zálibu
jestli někomu dělá dobře se vystavovat veřejně, tak jeho věc. Já bych tam teda nešla, ale zas nikomu neubližují, od toho ty stránky jsou.
@nelaa píše:
Tuhle seznamku mi nekdo doporucoval. Jeste jsem tam nebyla, tak asi pujdu mrknout 🤣
Jestli si da nekdo podobnou fotku na profil, je to super, hned bych vedela, ze je to magor a nema cenu s nim komunikovat.
To se schválně mrkni no ![]()
Jako chápu dát si bez profilovky a pak třeba něco ještě poslat do zprávy… ale když už z profilovky na tebe kouká třeba penis
přijde mi to trochu pod úroveň, ale možná jsem fakt stará škola ![]()
Někde se nadržený úchyláci scházet musí. Je dobře, že existuje místo pouze pro ně, tak ať si tam exhibují dle libosti. ![]()
@Anonymní píše:
Na víc diskusích se dostávám na příspěvky ohledně Amatérů. Tak jsem to otevřela a koukala s otevřenou pusou 😀 To jako vážně si dá na profilovku někdo své přirození?Tak mě zajímá… jsem opravdu tak staromódní? Jaký máte názor na takovou stránku? A třeba vadilo by vám mít partnera, který se tam takto vystavoval nebo tam někoho hledal? 🤔
Kolikrát jsi se pohoršeně udělala, než jsi založila tuhle diskuzi?
@Psssssst píše:
Někde se nadržený úchyláci scházet musí. Je dobře, že existuje místo pouze pro ně, tak ať si tam exhibují dle libosti.
Podle mě jich tam je tak půl na půl s emiminem ![]()
@Anonymní píše:
Amateri maj obrovske mnozstvi uzivatelu. Po skonceni ruznych chatu, lide. cezet apod. se tam obrovsky rozjelo seznamovani.
Jako vsude - jsou tak magori, ale i fajn lidi.
Ja tam poznala par super inteligentnich chlapu ke kave i do postele a jednoho jsem si vzala.
To je strasne hezky!!! Moc rada to ctu, take jsme se tam poznali s manzelem, v cervnu jsme spolu byli 11let ![]()
Tak pokud má někdo hezčí péro než ksicht, logicky jde na stránku, kde si může profilovku dát podle toho, ne?
![]()
Ty jo tak to já vůbec neznám. To bude tedy zajímavá seznamka ![]()
@Anonymní píše:
Na víc diskusích se dostávám na příspěvky ohledně Amatérů. Tak jsem to otevřela a koukala s otevřenou pusou 😀 To jako vážně si dá na profilovku někdo své přirození?Tak mě zajímá… jsem opravdu tak staromódní? Jaký máte názor na takovou stránku? A třeba vadilo by vám mít partnera, který se tam takto vystavoval nebo tam někoho hledal? 🤔
Mám tam profil a jako profilovou fotku svoje přirození.
Na víc diskusích se dostávám na příspěvky ohledně Amatérů. Tak jsem to otevřela a koukala s otevřenou pusou 😀 To jako vážně si dá na profilovku někdo své přirození?
Tak mě zajímá… jsem opravdu tak staromódní? Jaký máte názor na takovou stránku? A třeba vadilo by vám mít partnera, který se tam takto vystavoval nebo tam někoho hledal? 🤔