Amatéři… váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.21 12:16
@Anonymní píše:
Ja tam hledala milence dva roky skoro a nic :roll: Samej pupkatej strycek nebo mlady ouska :,( Byla jsem z toho zklamana. :roll:

Naprosto s tebou souhlasím, nepouzitelny materiál :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.21 22:21

Chlamydie

Byla jsem u gynekologa a diagnostikoval mi chlamydie i přesto, že přítel je má již přeléčené… prý se to může i tak přenést. Přijde mi to ale divné. Nemáte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
16.9.21 22:30
@Anonymní píše:
Byla jsem u gynekologa a diagnostikoval mi chlamydie i přesto, že přítel je má již přeléčené… prý se to může i tak přenést. Přijde mi to ale divné. Nemáte zkušenost?

Naštěstí nemám. 8)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.9.21 09:10
@GabinkaCh píše:
U tebe mě to ani nepřekvapuje

Proč?

• Citovat
  • Upravit
7205
17.9.21 11:21
@Klopotkova píše:
Proč?

Protože mi přijdeš taková…já nevím bez zábran :think: a kolikrát jsem si říkala, jak asi vypadáš :) vůbec nevím jak si tě predstavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
17.9.21 11:23
@GabinkaCh píše:
Protože mi přijdeš taková…já nevím bez zábran :think: a kolikrát jsem si říkala, jak asi vypadáš :) vůbec nevím jak si tě predstavit :think:

Normálně, prostě pupkatej plešatej chlap, co si sem chodí dělat trochu bizarním způsobem srandu :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
782
17.9.21 11:30
@Kutil Tom píše:
Normálně, prostě pupkatej plešatej chlap, co si sem chodí dělat trochu bizarním způsobem srandu :mrgreen: :dance:

Jakože Klopka je ve skutečnosti ten její traktorista? Tak to je ovšem zvrat dne. :lol:

Příspěvek upraven 18.09.21 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
17.9.21 12:17
@Psssssst píše:
Jakože Klopka je ve skutečnosti ten její traktorista? Tak je ovšem zvrat dne. :lol:

No jestli přímo traktorista nevím, ale že to píše ženská teda moc nevěřím, vy jo? :D

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.9.21 10:01
@Kutil Tom píše:
No jestli přímo traktorista nevím, ale že to píše ženská teda moc nevěřím, vy jo? :D

To už tady dlouho nebylo. Dokonce i babča sirikit v nějaké uzavřence prý mudrovala, že jsem chlap a potom vytáhla perlu dne, prý jsem Božislava. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15
13.10.21 13:52

Amatéři

Ahoj,
občas se na Amatéry podívám nebo dám inzerát, že hledám(e) ženu.
Doteď bezvýsledně a to si myslím, že nevypadáme špatně, nepíšeme vulgárně a nikoho neobtěžujeme. V 99 % odepisují chlapi pod ženskými nicky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
13.10.21 16:24

Amatéři? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
13.10.21 16:42

Já se tam budu muset mrknout. Už jsem o té stránce četla hodně, ale ještě jsem přímo neměla tu čest. Jen škoda, že květináč petunii je asi už zabraný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.10.21 20:50
@Modesta píše:
Já se tam budu muset mrknout. Už jsem o té stránce četla hodně, ale ještě jsem přímo neměla tu čest. Jen škoda, že květináč petunii je asi už zabraný :D

:lol:
Hlavně je tam pod 99 % ženských nicků nějakej úchylnej chlap, kterej nemá co dělat… Ale to se dá rychle zjistit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
14.10.21 07:50
@Ořechovka píše: :lol:
Hlavně je tam pod 99 % ženských nicků nějakej úchylnej chlap, kterej nemá co dělat… Ale to se dá rychle zjistit :zed:

Většinou tihle honiči žebrají v profilu o VIP profil za nějakou výměnu, např ero. fotek, anebo VIP už mají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.10.21 07:56
@Anonymní píše:

Nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria