Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla jsem u gynekologa a diagnostikoval mi chlamydie i přesto, že přítel je má již přeléčené… prý se to může i tak přenést. Přijde mi to ale divné. Nemáte zkušenost?
@Anonymní píše:
Byla jsem u gynekologa a diagnostikoval mi chlamydie i přesto, že přítel je má již přeléčené… prý se to může i tak přenést. Přijde mi to ale divné. Nemáte zkušenost?
Naštěstí nemám. ![]()
@Klopotkova píše:
Proč?
Protože mi přijdeš taková…já nevím bez zábran
a kolikrát jsem si říkala, jak asi vypadáš
vůbec nevím jak si tě predstavit ![]()
@GabinkaCh píše:
Protože mi přijdeš taková…já nevím bez zábrana kolikrát jsem si říkala, jak asi vypadáš
vůbec nevím jak si tě predstavit
Normálně, prostě pupkatej plešatej chlap, co si sem chodí dělat trochu bizarním způsobem srandu
![]()
@Kutil Tom píše:
Normálně, prostě pupkatej plešatej chlap, co si sem chodí dělat trochu bizarním způsobem srandu![]()
Jakože Klopka je ve skutečnosti ten její traktorista? Tak to je ovšem zvrat dne. ![]()
Příspěvek upraven 18.09.21 v 10:39
@Psssssst píše:
Jakože Klopka je ve skutečnosti ten její traktorista? Tak je ovšem zvrat dne.
No jestli přímo traktorista nevím, ale že to píše ženská teda moc nevěřím, vy jo? ![]()
@Kutil Tom píše:
No jestli přímo traktorista nevím, ale že to píše ženská teda moc nevěřím, vy jo?
To už tady dlouho nebylo. Dokonce i babča sirikit v nějaké uzavřence prý mudrovala, že jsem chlap a potom vytáhla perlu dne, prý jsem Božislava. ![]()
Ahoj,
občas se na Amatéry podívám nebo dám inzerát, že hledám(e) ženu.
Doteď bezvýsledně a to si myslím, že nevypadáme špatně, nepíšeme vulgárně a nikoho neobtěžujeme. V 99 % odepisují chlapi pod ženskými nicky… ![]()
Já se tam budu muset mrknout. Už jsem o té stránce četla hodně, ale ještě jsem přímo neměla tu čest. Jen škoda, že květináč petunii je asi už zabraný ![]()
@Modesta píše:
Já se tam budu muset mrknout. Už jsem o té stránce četla hodně, ale ještě jsem přímo neměla tu čest. Jen škoda, že květináč petunii je asi už zabraný
![]()
Hlavně je tam pod 99 % ženských nicků nějakej úchylnej chlap, kterej nemá co dělat… Ale to se dá rychle zjistit ![]()
@Ořechovka píše:
Hlavně je tam pod 99 % ženských nicků nějakej úchylnej chlap, kterej nemá co dělat… Ale to se dá rychle zjistit
Většinou tihle honiči žebrají v profilu o VIP profil za nějakou výměnu, např ero. fotek, anebo VIP už mají. ![]()
@Anonymní píše:
Nemám.
Naprosto s tebou souhlasím, nepouzitelny materiál :/