Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Modesta píše:
Já se tam budu muset mrknout. Už jsem o té stránce četla hodně, ale ještě jsem přímo neměla tu čest. Jen škoda, že květináč petunii je asi už zabraný
Já jsem tam také nikdy nebyla. Asi je tam hodně veselo. ![]()
@Anonymní píše:
Na víc diskusích se dostávám na příspěvky ohledně Amatérů. Tak jsem to otevřela a koukala s otevřenou pusou 😀 To jako vážně si dá na profilovku někdo své přirození?Tak mě zajímá… jsem opravdu tak staromódní? Jaký máte názor na takovou stránku? A třeba vadilo by vám mít partnera, který se tam takto vystavoval nebo tam někoho hledal? 🤔
Jsem muž a kdysi jsem tam tak profil měl. Jsem kvůli tomu úchyl? Možná. Za to se nestydím, prostě všechny mé předchozí vztahy skončili na neuspokojivém sexuálním životě. Tak jsem hledal ženy, které to mají taky tak. Ale uznávám, že je to tam dost zoufalé. Nebo alespoň pro mou věkovou kategorii 35l
Teď už jsem smířen s tím, že není možné najít ideální partnerku jak na sex tak na normální život, takže je to mnohem jednodušší. Ale fakt, že ženy mají mnohem menší nároky na své sexuální potřeby je stále znát. ![]()
Žena hledá milence jen v případě že má doma impotenta a nebo ho už nemiluje, zatímco muž když má v tomto ohledu nedostatek.
Ps: a fotku přirození jsem tam na profilu fakt neměl ![]()
To je jak bavit se s někým o bulváru. Nikdo to nečte, nikdo to nekupuje, ale přesto ví úplně přesně co je tam napsané.
![]()
@Anonymní píše:
Na víc diskusích se dostávám na příspěvky ohledně Amatérů. Tak jsem to otevřela a koukala s otevřenou pusou 😀 To jako vážně si dá na profilovku někdo své přirození?Tak mě zajímá… jsem opravdu tak staromódní? Jaký máte názor na takovou stránku? A třeba vadilo by vám mít partnera, který se tam takto vystavoval nebo tam někoho hledal? 🤔
No já bych tu lásku nehledala a je tam samí dobytek a jjo vadilo
Banda nechutnych prasat co mysli jen tím dole…..Nechutna stránka uchylaku a tak podobne :/
@Anonymní píše:
No já bych tu lásku nehledala a je tam samí dobytek a jjo vadilo
No taky mě to přijde jako primitivní stránka plných ucjylu a když jsem zjistila ze tam měl přítel účet zvedl se mě kufr s rikala si proboha co tam hledal a dělal ![]()
Amatéři nejhorší věc která existuje fuj na ně hlavně admin Pavel strašný magor
Sex seznamka - victoriamilan.cz Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.