Amatéři… váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2756
13.9.21 19:38
@Pan Dan píše:
Dá se tam najít pár skvělých lidí. Ale v drtivé většině je to tam samý deviant. Každopádně když si někdo dá do profilovky fotku svého ptáka, tak to beru tak, že veřejně o sobě dává najevo, že je kok*ot. Protože avatar je něco, co by mělo aspoň trochu charakterizovat toho člověka. Je to něco, s čím se ten uživatel ztotožňuje.

Ehm… pardon… Jaky avatar?! Ja jsem si vybrala ten kvetinac petúnií 8o :mrgreen:
 Blby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
13.9.21 20:03
@K. Rocánková píše:
Ehm… pardon… Jaky avatar?! Ja jsem si vybrala ten kvetinac petúnií 8o :mrgreen:
Blby?

No to je úplně v pohodě. Jestli kytky jsou smysl tvého života, dáš tam kytku. Nebo někdo svého zvířecího miláčka, někdo filmovou hvězdu kterou obdivuje, někdo vysněného plechového miláčka, atd, atd. Je to něco, co by mělo charakterizovat toho uživatele. No a někdo si tam vyfotí svého šul*ína. Ale aspoň zase víme, co si o tom člověku myslet. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
13.9.21 20:04
@Pan Dan píše:
No to je úplně v pohodě. Jestli kytky jsou smysl tvého života, dáš tam kytku. Nebo někdo svého zvířecího miláčka, někdo filmovou hvězdu kterou obdivuje, někdo vysněného plechového miláčka, atd, atd. Je to něco, co by mělo charakterizovat toho uživatele. No a někdo si tam vyfotí svého šul*ína. Ale aspoň zase víme, co si o tom člověku myslet. :mrgreen:

Zvířátko na profilovce na sex seznamce? To by mi signalizovalo většího devianta než vztyčený pyj. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2469
13.9.21 20:09
@Parninas píše:
Zvířátko na profilovce na sex seznamce? To by mi signalizovalo většího devianta než vztyčený pyj. :mrgreen:

Majitelé papoušků a chovatelé poštovních holubů! Ti si splní vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
13.9.21 20:18
@Parninas píše:
Zvířátko na profilovce na sex seznamce? To by mi signalizovalo většího devianta než vztyčený pyj. :mrgreen:
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
13.9.21 20:30
@Parninas píše:

Teď jsem to zrovna nemyslel na sex seznamce, ale všeobecně na fórech a diskuzích. Takže třeba i tady. Na sex seznamce jedině svoje foto obličeje. Myslím že to má mnohem větší šanci na úspěch než fotka penisu. Myslím že většinou to ženskou neuchvátí. Zajímavé je to, že valná většina těch chlapů si myslí, že každá ženská při pohledu na tuto mužskou chloubu úplně roztaje.

• Citovat
  • Upravit
14751
13.9.21 20:42
@Pan Dan píše:
Teď jsem to zrovna nemyslel na sex seznamce, ale všeobecně na fórech a diskuzích. Takže třeba i tady. Na sex seznamce jedině svoje foto obličeje. Myslím že to má mnohem větší šanci na úspěch než fotka penisu. Myslím že většinou to ženskou neuchvátí. Zajímavé je to, že valná většina těch chlapů si myslí, že každá ženská při pohledu na tuto mužskou chloubu úplně roztaje.

Což nevím kde vzali, protože muži při pohledu na ženské orgány spíš tuhnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
14.9.21 08:02
@Anonymní píše:
Ja tam hledala milence dva roky skoro a nic :roll: Samej pupkatej strycek nebo mlady ouska :,( Byla jsem z toho zklamana. :roll:

To je divný. Můj první dojem je, že tam nikdo jiný než atlet s 18/6 nemá šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.9.21 11:02

Me tam nejvic fascinuji ty nabidky „Ona hleda jeho“, obcas si je ctu pro pobaveni. Od takovych typu „50ti leta na na vozicku hleda muze max 35, vyska 185+ a sportovni postava“ po „mas firmu a potrebujes s ni pomoc“ nebo „hledam praci, jen home office a 40+ cisteho“ ci „chystas se na Mauricius/Kubu/neco dalsiho a nechces letet sam“? Vubec ten web nechapu. Pripada mi to jako semeniste fejku, loseru a vselijakych hendikepovanych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
16.9.21 08:03

Mám tam profil. A jako profilovku mám fotku svých nohou v silonkách… takže tak! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.9.21 08:14
@HornyHippo píše:
Mám tam profil. A jako profilovku mám fotku svých nohou v silonkách… takže tak! :)

A to jako fór nebo vážně? :think:
Nic proti feet fetiši, jen jsem vždy žila v tom, že tam jsou víc žádané ty elegantní ženské nožky. :D

• Citovat
  • Upravit
1558
16.9.21 10:24
@Parninas píše:
A to jako fór nebo vážně? :think:
Nic proti feet fetiši, jen jsem vždy žila v tom, že tam jsou víc žádané ty elegantní ženské nožky. :D

Vážně. Na seznamkách platí, že lidé profily fakt rychle profily listují a máš pár sekund na to zaujmout. A tohle zaujme. Sem tam mi nějaká holčina jen tak napíše a slušně pokecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.9.21 11:35
@HornyHippo píše:
Vážně. Na seznamkách platí, že lidé profily fakt rychle profily listují a máš pár sekund na to zaujmout. A tohle zaujme. Sem tam mi nějaká holčina jen tak napíše a slušně pokecáme.
:palec: Jasně, na tom něco bude.
Já si jen představila lopaty mého muže narvané v silonkách a přijde mi ta představa vtipná. :mrgreen: Těžko říct jestli by mě to zaujalo. Ale zase to je originální, to rozhodně.
  • Citovat
  • Upravit
7205
16.9.21 11:54
@Klopotkova píše:
Mám tam profil a jako profilovou fotku svoje přirození.

U tebe mě to ani nepřekvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.21 12:13
@Anonymní píše:
Naopak péro v profilu = idiot 100% - toto máš vyzkoušený nebo si to myslíš? :D

Jak se to vezme, mám i nemám.. jeden se mi líbil a vyklubal se z něj prolhanej tragéd :D ale na intimnosti nedošlo (díky bohu) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky