Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Já bych jen upozornila, že I přes to, že mám amazon prime (bydlím v cizině), pokud posílám něco do ČR treba rodičům, tak se skoro vždy doplácí poštovné a fakt to není mala částka. Tak nevím jestli pro někoho kdo bydlí v ČR je prime opravdu výhodný (za prime na de amazon je poplatek tuším 8 euro měsíčně? ). Jinak za mne amazon top, zákazníka podpora funguje úplně senzačně
Rozumím. jde to z Amazon DE, má objednávka a jde do ČR Mám tam doručení od 24- 27.7. tak uvidím no a doprava je Zdarma, jen by mě zajímalo čím to půjde.
No, ale chci se ještě zeptat ten termín je jen odhadovaný nebo je pravděpodobnost že když je dnes UT že to třeba odešlou dřív? Třeba už zítra nebo ve čt?
díky
@AdelaNoris píše:
Rozumím. jde to z Amazon DE, má objednávka a jde do ČR Mám tam doručení od 24- 27.7. tak uvidím no a doprava je Zdarma, jen by mě zajímalo čím to půjde.No, ale chci se ještě zeptat ten termín je jen odhadovaný nebo je pravděpodobnost že když je dnes UT že to třeba odešlou dřív? Třeba už zítra nebo ve čt?
díky
U německého Amazonu jde kliknout na sledování zásilky, většinou je tam uvedeny dopravce a stav zásilky
@Anonymní píše:
U německého Amazonu jde kliknout na sledování zásilky, většinou je tam uvedeny dopravce a stav zásilky
Tak to nechápu, omylem jsem tam k objednávce přidala něco co jsem nechtěla, tak jsem ji zrušila a udělala novou a oni hned - Ověření účtu, učet byl dočastně omezen.
Divný obchod! A hlavně nechtějí CVV kod což je také zvláštní volala jsem do banky a paní že vidí že platba byla zamítnuta a to jsem ji v app potvrdila a Amazon napsal: objednávka byla uspěšně objednaná
@Anonymní píše:
Jak mohu zrušit předplatné Prime?
A hlavně kde mohu najet na účtu a smazat kartu? Nevím o tom, že bych někde odklikla u objednávky aby se ukládala karta
@AdelaNoris píše:
Jak mohu zrušit předplatné Prime?
A hlavně kde mohu najet na účtu a smazat kartu? Nevím o tom, že bych někde odklikla u objednávky aby se ukládala karta
Přihlaš se do Amazonu, v nastaveni pod nastavením svého účtu najdeš tvoje platby a v nich seznam platebních karet. Zrušit prime lze také v nastavení
@Anonymní píše:
Přihlaš se do Amazonu, v nastaveni pod nastavením svého účtu najdeš tvoje platby a v nich seznam platebních karet. Zrušit prime lze také v nastavení
Mám to, ale ten Prime zrušit nejde, 19.7.2021 se prodlouží o další měsíc a budu za něho platit, nemám to jak zrušit.
A co se týká té objednávky, když dám objednávky - Daná objednávka - Sledování trasy balíčku tak je tam jen:
Doručení 27. července..
Objednáno dnes
není zde uvedený jaký přepravce to bude doručovat, nebo se dívám špatně
@AdelaNoris píše:
Mám to, ale ten Prime zrušit nejde, 19.7.2021 se prodlouží o další měsíc a budu za něho platit, nemám to jak zrušit.A co se týká té objednávky, když dám objednávky - Daná objednávka - Sledování trasy balíčku tak je tam jen:
Doručení 27. července..
není zde uvedený jaký přepravce to bude doručovat, nebo se dívám špatně
Objednáno dnes
Pokud je ta objednávka dnešní, ještě nejspíš nebyla expedovaná a tudíž ani dopravce není zatím znám. Co se týče zrušení prime, určitě to kdykoliv jde… dávám návod v angličtině, promiň řídím a nemám čas to přeložit
You can cancel a paid or free Amazon Prime membership in the Settings section of Your Account.
To cancel your Amazon Prime membership:Go to Manage Your Prime Membership (Amazon.de full site).Do one of the following:To cancel a paid membership, click End membership, which is the second option on the left-hand side of the page.
Anmerkung: Paid members who haven't used their Amazon Prime benefits, including the Kindle Owners' Lending Library, One Day Delivery and Prime Instant Video, will be eligible for a full refund.
To cancel a free trial, click Do not continue, which is the second option on the left-hand side of the page.
Anmerkung: If you have a free trial you'll receive benefits until your free trial period ends. Then your membership will cancel, and your card won't be charged. If you decide later in the free trial to continue your membership, you can change this setting back by clicking Continue membership. You can opt out at any time during the free trial period.
@Anonymní píše:
Pokud je ta objednávka dnešní, ještě nejspíš nebyla expedovaná a tudíž ani dopravce není zatím znám. Co se týče zrušení prime, určitě to kdykoliv jde… dávám návod v angličtině, promiň řídím a nemám čas to přeložitYou can cancel a paid or free Amazon Prime membership in the Settings section of Your Account.
To cancel your Amazon Prime membership:Go to Manage Your Prime Membership (Amazon.de full site).Do one of the following:To cancel a paid membership, click End membership, which is the second option on the left-hand side of the page.
Anmerkung: Paid members who haven't used their Amazon Prime benefits, including the Kindle Owners' Lending Library, One Day Delivery and Prime Instant Video, will be eligible for a full refund.
To cancel a free trial, click Do not continue, which is the second option on the left-hand side of the page.
Anmerkung: If you have a free trial you'll receive benefits until your free trial period ends. Then your membership will cancel, and your card won't be charged. If you decide later in the free trial to continue your membership, you can change this setting back by clicking Continue membership. You can opt out at any time during the free trial period.
Nevím jak to zde poslat (screen) ale nemám to tam ![]()