Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja myslim ze jako sex mají doktoři namysli vaginalni, ne anální
sex se nedoporučuje kvuli zanesení infekce hlavně
Nějak se mi nechce věřit, že by to novopečená maminka už už nemohla vydržet, aby měla zas její oblíbený anál. ![]()
@mau-mau a jeste k tomu po nastrihu…
ja se bala jit pomalu i na velkou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 4 týdny po porodu a dnes jsem to nevydržela a měla jsem s manželem anální sex, dávali jsme si pozor aby mu náhodou nesklouzl dolů tam kde je pipka a jizva po nástřihu. Bylo to super a nebolelo to, ale pak jsem si uvědomila že sex by měl být až po 6 nedělí, nemůže to být problém, když jsme to měli už po 4 týdnech a jen tedy análně?
Zavolej gynekologovi/gynekoložce a zeptej se.
Achjo, že tohle někoho baví, už vidím čerstvou maminku jak se nemůže dočkat análu, to je sci-fi ![]()
@Markéta188 píše:
Achjo, že tohle někoho baví, už vidím čerstvou maminku jak se nemůže dočkat análu, to je sci-fi
co je na tom divného?
prostě už se cítím dobře a sex ať už jakýkoliv mi chybí no…
![]()
@Markéta188 píše:
Achjo, že tohle někoho baví, už vidím čerstvou maminku jak se nemůže dočkat análu, to je sci-fi
Je 4 týdny po porodu, stala se matkou, to ovšem neznamená, že jí skončil sexuální život.
@Klopotkova píše:
Je 4 týdny po porodu, stala se matkou, to ovšem neznamená, že jí skončil sexuální život.
Kolikrát už si rodila?
Ahoj, jsem 4 týdny po porodu a dnes jsem to nevydržela a měla jsem s manželem anální sex, dávali jsme si pozor aby mu náhodou nesklouzl dolů tam kde je pipka a jizva po nástřihu. Bylo to super a nebolelo to, ale pak jsem si uvědomila že sex by měl být až po 6 nedělí, nemůže to být problém, když jsme to měli už po 4 týdnech a jen tedy análně?