Analyzátor dětského pláče

415
18.12.09 21:51

Analyzátor dětského pláče

Ahoj všem, zajímalo by mě, jestli máte některá zkušenost s analyzátorem dětského pláče. Osobně o něm neuvažuju, ale chtěla bych vědět, jak funguje. Tuším jen, že snad umí rozlišit 5 (?) „druhů“ pláče. Každé mimi ale kňourá a pláče jinak, tak mi nějak nejde do hlavy, jak přístroj zvládne vyhodnotit u různých dětí stejný pláč, např. při hladu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5021
18.12.09 22:01

Myslím si, že to nedokáže vyhodnotit nijak…podle mě je to nesmysl, jsou věci, které za nás (naštěstí, řekla bych) žádný přístroj neudělá.A analýza pláče je přesně jedna z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.12.09 22:04

Taky si myslím, že je to jenom na oblbování maminek a táhání peněz. Ale přesto su zvědavá - používáte některá, viděly jste to u někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.12.09 22:10

To jsem kdysi taky viděla na netu a říkala jsem si, jak to může rozeznat. Podle mě je to kravina a vyhozené peníze, každá maminka se naučí rozeznávat pláč svého dítěte a podle toho reagovat, zezačátku to neví jistě a zkouší, ale časem na to přijde.
Tehdy jsem někde četla princip toho přístroje a bylo tam popsáno několik typů pláče s tím,co by to mohlo být a nakonec z toho vyplývalo, že 3 druhy můžou znamenat stejnou věc.
Nakonec stačí,že si přečtu ty druhy pláče a co by to mohlo být a pak jsem to pozorovala sama, jestli to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.12.09 22:14

tak tady jsou ty stránky
http://www.whycry.cz/?…

nu a z mého pozorování něco málo sedí, ale nedá se na to spolehnout, je lepší se spolíhat na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
18.12.09 22:20

http://www.whycry.cz/?…

Jj, pekna blbina, ale myslim si, ze spouste hysterickych a vystresovanych prvomamin to muze pomoct psychicky - ze se uklidni, ze konecne „vi“. Pamatuju se na sebe, jak jsem prvni tri mesice byla vystresovana. Urcite bych si to nekupovala (natolik soudna jsem byla), ale mozna se tu najde nekdo, kdo s tim ma dobrou zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
18.12.09 22:27

no nedovedu si to predstavit,...... kdyz nevim ja a ditko znam, jak muze vedet nejaky pristroj? Blbina… obcas ani moje ditko nevi, proc vlastne breci…
ale taky bych chtela vedet, jak to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
18.12.09 23:07

No já bych se toho přístroje zase docela zastala. Viděla jsem jej tenkrát v Sama doma a musím říct, že to všechno vysvětlili tak, že já bych teda do něj taky šla. Samozřejmě, že pokud by byl za rozumnou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.12.09 23:43

Mě to taky přijde jako blbost.Navíc Maty neřve vubec až tet kolem 2 let se občas snaží něco vyřvat,ale jako mimino jen broukal :lol: .
Raději bych peníze investovala do monitoru dechu a věcí co opravdu potřebuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.12.09 09:23

ned¨videla jsem v sama doma, jen jsem slysela od kamaradky, ze tam o tom povidali. Emca byla do roka silena a myslete si o me co chcete, ale ja jsem vazne vubec nikdy nepoznala, co chce, zkusila jsem vsechno, obcas pomohlo kojeni, obcas nic… Takze za podminky, ze bych si to mohla nejdriv vyzkouset a vazne by to fungovalo, tak jo, koupila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.12.09 09:36

uprimne tady to zavrhuji matky, co to nezkusily. zajimal by me nazor nekoho, kdo to ma. potom teprve muze napsat „je to blbost“.

ja taky nepoznam, proc place a kdyby to nejaka masinka sfoukla, ocenila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
19.12.09 18:30

Mam taky Emu a taky to bylo sileny mimino,asi to maj ve jmene nebo co :lol: ,co neustale rvalo a ja proste nevedela proc,nepoznala jsem to a do ted moc nechapu,jak mamci s jistotou vyrknou duvod place..ona rvala fakt temer furt,bylo nemozny poznat,ze ma treba hlad..
Takhle me to prijde jako hovadina,ale presne,chce to nekoho,kdo MA zkusenost a ne to jednoznacne zavrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.12.09 20:23

Je fakt, že jsem se vyjádřila asi příliš rezolutně, jelikož zkušenost nemám…nicméně si teda opravdu myslím, že je to blbost (Sama doma jsem viděla taky), jednak to podle mě není schopno rozeznat různé druhy pláče a navíc jak někdo trefně psal, občas dítě samo neví, proč brečí.

Ještě chci připsat, že jsem asi trochu extrém, neměli jsme ani monitor dechu, nejsem zastánce toho, aby moji péči a moji roli suplovaly přístroje (ale fakt to nikomu necpu a nikdy by mě ani ve snu nenapadlo někoho přesvědčovat, ať smýšlí stejně). Ale jinak monitor dechu a analyzátor pláče rozhodně nevnímám stejně, monitor může být užitečný moc a i jsem o něm uvažovala, analyzátor mi opravdu připadá absurdní.

Příspěvek upraven 19.12.09 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.12.09 20:25

Jak to tak čtu, budu-li mít třetí dítě a bude-li to holčička, preventivně nepojmenuju Ema. :mrgreen: (i když jméno je to krásné :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí