Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je pekne, tvrde mi neprijde, to mi vic prijde tvrde Aneta
neobvykle je, ale to driv byla vsechna jmena davana nyni ![]()
Jen se priprav na to, ze chvilku vsem potrva si zvyknout ![]()
@guineapig Anita mi přijde jako cikánské jméno, Aneta mi přijde Ok.
@Meredit píše:
Byla mezi mými favoritkami, asi by vyhrálaMám dva kluky…
Jméno je to krásné, poprvé jsem ho slyšela v seriálu Škola zlomených srdcí
Každopádně se běžně používá, o nic žádat nemusíte
Tak to je fajn, děkuji za informaci
Jsem ráda, že se taky někomu líbí, zatím jsem byla zklamaná spíš negativníma reakcema…
Krásné jméno, taky jsem rozhodně pro. Myslím, že v dnešní době šíleností typu Esmeralda a podobně, je Anita úplně v pohodě. Nepříjde mi to ani tvrdé, je to fakt moc hezké ![]()
@martinapas píše:
Krásné jméno, taky jsem rozhodně pro. Myslím, že v dnešní době šíleností typu Esmeralda a podobně, je Anita úplně v pohodě. Nepříjde mi to ani tvrdé, je to fakt moc hezké
Děkuji, to mě těší ![]()
Anitu znám, je v rodině od švagra. Je jí asi 9 let. Líbí se mně to více než Aneta. Anita mně přijde naopak měkčí.
@Run píše:
Rozhodně Dženyfr
Příspěvek upraven 20.05.16 v 14:23
@guineapig jedno pismeno udela nekdy hodne. Ja to mam naopak Anita se mi nelibi vubec a Aneta jo. Jinak v tomhle prece plati prima umera. Jmeno, ktere se dava hodne, se libi hodne lidem. Jmeno, ktere se moc nedava, se moc lidem nelibi. Zadne slozitosti v tom nejsou.
Jinak, než jsem tu diskusi rozklikla, zda Aneta nebo Anette, tak jsem chtěla poradit, zda byste nechtěli Anitu.
Kdyby to bylo mezi Anetou a Anette, tak určitě Anetu. ![]()
@Anonymní píše:
Anitu znám, je v rodině od švagra. Je jí asi 9 let. Líbí se mně to více než Aneta. Anita mně přijde naopak měkčí.
Souhlasím, mě se to právě zdá taky měkčí ![]()
@evill píše:
@guineapig jedno pismeno udela nekdy hodne. Ja to mam naopak Anita se mi nelibi vubec a Aneta jo. Jinak v tomhle prece plati prima umera. Jmeno, ktere se dava hodne, se libi hodne lidem. Jmeno, ktere se moc nedava, se moc lidem nelibi. Zadne slozitosti v tom nejsou.
Asi to tak bude, na co už jsou lidi zvyklí, na to tolik nehledí…
@guineapig píše:
Asi to tak bude, na co už jsou lidi zvyklí, na to tolik nehledí…
Spis jsem to myslela tak, ze jmena, ktere nosi hodne deti se libi hodne lidem, proto ta jmena dali. Jmena, ktera se moc nedavaji se moc lidem nelibi, protoze kdyby se jim libila tak by je dali.
Anita je krásné jméno ale nepřijde mi moc české. My musíme vybírat jméno, které jde jak v Česku (aby nebylo příliš běžné, protože to nemám ráda, aby nebylo příliš extravagantní - třeba Mary, nebo Cindy
- protože to taky nemám ráda), tak i na Slovensku, protože muž je slovák, a v Německu, aby nebylo příliš špatně vyslovitelné, němci jsou v tom neschopní
a aby bylo prostě i v německém kalendáři
hledali jsme dlouho, ale našli jsme
to jsem teda sice odbočila, ale Anita není moc české jméno, ale ani ne moc extravagantní
hlavně aby to šlo k příjmení ![]()
@evill píše:
Spis jsem to myslela tak, ze jmena, ktere nosi hodne deti se libi hodne lidem, proto ta jmena dali. Jmena, ktera se moc nedavaji se moc lidem nelibi, protoze kdyby se jim libila tak by je dali.
Ale možná zas spousta lidí je třeba nedá, protože se tolik nedávají, taky aby nevyčuhovali z davu…I když dnes je to spíš asi naopak, originalita je hodně pěstovaná, až je to někdy na škodu…
Já třeba nechápu, že se teď tolik dává Berenika (nechci prosím nikoho urazit, je to můj názor, tak jako ostatní mají svůj na Anitu
), když podle mě je to zrovna jméno, které se nemůže snad nikomu líbit…No ale asi mám diametrálně jiný vkus než většina
Příspěvek upraven 20.05.16 v 14:41