Angelsound doppler

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8660
26.9.18 11:08

@PaFi já někdy i déle než minutu, ale většinou do minuty řekla bych. Také jsem kdysi někde narazila na článek o škodlivosti prokázané na myších, ale to myší embryo vystavili mnohonásobně větším hodnotám a tuším že to bylo v hodinách, to pak došlo k poškození embrya…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
26.9.18 11:29

@lucillee tak to zní trochu uklidňujícím dojmem, že to byly mnohonásobně vyšší hodnoty a mnohem dýl :-) … no prostě se teď ale mlátím do palice, že jsem si to pořizovala, způsobila jsem si z velkého strachu ještě větší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
26.9.18 13:02

@PaFi neboj, vůbec se tím netrap :hug: :hug: rozumím tvým obavám, po zamlklém těhotenství jsem tak pátrala co vše jsem udělala špatně, babrala jsem se v tom…ale prostě to nemá smysl, hned jakmile jsem se v duchu rozloučila a srovnala se s tím co bylo, otěhotněla jsem :srdce: Nemyslím si, že by doppler bylo možné používat v zemích jako je USA nebo i Velká Británie bez patřičných varování, pokud by bylo nějaké riziko, tamní úřady jsou opravdu hodně opatrné. Opravdu by se musela intenzita mnohonásobně přepálit a zmnohonásobit dobu působení, aby tam byl nějaký výrazný negativní vliv. Přeji pohodové těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.9.18 21:02

Navíc s tím uz stejne nic neudelas, tak se tím nestresuj. Příště ho proste použij jenom na nalezením srdíčka a pak vypni. Funkce nahrávání by tam fakt nebyla, kdyby to bylo tak nebezpečný. A přestaň zkoumat i nějaký arytmie, jinak se z toho těhotenství zblaznis a stres miminko (narozdil od doppleru) poškozuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
26.9.18 22:31

@Maui52 ne, příště už to nepoužiju nikdy, hodím to z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
26.9.18 22:36

..jinak jsem četla studii, že ty myši to poškodilo v momentě, když se teplota embrya zvýšila o 2 stupně a tuším že to bylo po půlhodině, jenže to bylo u obyč. ultrazvuku… Doppler je prý mnohem horší, má větší vlnění a mnohem rychleji ohřívá - a to až o 10 stupňů… proto záleží na době expozice a když se s tím nepohybuje a ohřívá se stále jedno místo (třeba při poslouchání srdíčka při nahrávání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.9.18 08:12

@PaFi ja parkrat pouzila, mala je zdrava ;) znama pouzivala hodne casto a celkem dlouho a ma take zdrave dite ;) takhle by se clovek mohl nervovat se vsim…co je v dnesni dobe zdrave :nevim: stres miminku skodi mnohem vic…tak se nenervi a preju pohodove tehotenstvi :kytka: (a vim, co jsou nervy o miminko v brise, take jsme o jedno prisli v 17tt :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák