Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, je mi 14 a tenhle rok už mám po 4× angínu
nikdy jsem na ně netrpěla, předtím jsem ji měla jen jednou někdy ve školce
je to pro mě docela peklo protože cpát do sebe pořád antibiotika není moc dobré a hlavně mám kvůli tomu úplně šílenou absenci ve škole
nevíte někdo prosím jak se toho zbavit? doktorka mi nic neřekla tak nevím ![]()
Snaž se posílit imunitu - vitamin C, D, rybí tuk jsou takovy zaklad. A pak je zde další faktor, a to stres - já měla opakované angíny vždy ve spojení s nějakými “nervy”, nemáš teď náročné období?
@Semtex píše:
Snaž se posílit imunitu - vitamin C, D, rybí tuk jsou takovy zaklad. A pak je zde další faktor, a to stres - já měla opakované angíny vždy ve spojení s nějakými “nervy”, nemáš teď náročné období?
no kvůli škole se docela dost stresuju, ale nevím jak se toho zbavit
A takovou klasiku, jako po angíně vyměnit kartáček děláš? Pokud se ti takhle vrací, tak můžeš mít v rodině přenašeče. Pokud na sobě cítíš, že na tebe angína leze, ale hned nepropuknou horečky, tak je skvělej streptokill - já jsem si opravdu streptokoka zabila (byla jsem přenašeč). Jinak je jako prevence super bactoral.
@florenc píše:
A takovou klasiku, jako po angíně vyměnit kartáček děláš? Pokud se ti takhle vrací, tak můžeš mít v rodině přenašeče. Pokud na sobě cítíš, že na tebe angína leze, ale hned nepropuknou horečky, tak je skvělej streptokill - já jsem si opravdu streptokoka zabila (byla jsem přenašeč). Jinak je jako prevence super bactoral.
kartáčky měním, ale díky moc, příště zkusím ten strepokill ![]()
no spíš možná je nějaký přenašeč třeba ve škole no kdo ví… ![]()