Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni,
zrovna jsem narazila na jednu jazykovou školu, která má jeden den v týdnu anglickou školku pro děti od 2-4 let. A spoustu kurzů a volnočasových aktivit i pro malé děti. Přišlo mi to skvělé a tak jsem se s Vámi o to chtěla podělit
Já určitě na něco svého syna přihlásím. Tady jsou stránky: http://www.face-2-face.cz
Doufám, že to aspoň někomu pomůže ![]()
U nás to mají ve škole jako dobrovolný kroužek v družině. Stojí to cca 1100 na pol letí Tady je to celkem rozběhnutý a ještě pořádají pro děti různé akce přímo s Dejdarem je jich tváří nebo co..Pak jsou akce když je Mikuláš nebo tak mají to všechno na Čeladné..a když mají letní příměstský tábor tak mají různé zajímavé aktivity…
Tak to je super. Díky moc za info
A tobě chodí do toho kroužku dítě?
Chodil starší syn, teď má angličtinu ve škole tak mi příjde to zbytečně je hodně do předu tak se pak na hodinách nudí…ale mají otevřít španělštinu tak uvažuje že si dá další jazyk pokud ji otevřou..a dcera by měla začít uvidíme…
Španělština vypadá hodně dobře. To bych mohla přihlásit i sebe co? Koukala jsem, že ty ceny docela ujdou
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.