Ani jednou poslíčci do 33tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36079
15.7.21 21:20

U prvního jsem měla poslicky pár hodin před porodem, ani mě nikdy netvrdil břicho. U druhyho sem měla jednou asi 14 dní před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
15.7.21 21:30
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, jak se tzv. poslíčci projevují? :oops:

Jsem 30tt a jen, že občas mám křeče v břiše, podobné menstruačním, které po chvíli odezní nebo to vystřídá taková pichlavá bolest vystřelující dolů a upřímně nevím, jestli je to třeba tím, že mi mimčo utlačuje močák nebo je to tlak v pochvě.
Jinak těhotenství je bezproblémové a říkám si, že to je tím, že se to vše připravuje, rozšiřuje a zkrátka roste.

Kontrolu mám za necelý týden (3. ultrazvuk) a vždy to přejde, pohyby cítím a kdyby se mi cokoli nezdálo nebo se náhle zhoršilo, tak jsem připravena jet hned do nemocnice.

Ty křeče jsou poslicky. Je to jak když mas brichabol před průjmem. Já je měla az v den porodu. Tak křeč by měla trvat do minuty a pak odeznit jako by se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
15.7.21 21:33

Já mám termín za pár dní a buď je taky nemám, nebo to prostě nepoznám. :nevim: Doufám, že teda nebudu nějak moc přenášet, ale jinak se tím nějak zvlášť neznepokojuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
15.7.21 21:46

Ani u jednoho syna jsem neměla poslíčky až do porodu(teda skoro) :lol: co to je jsem zjistila až u druhého v porodnici, když mi odtekla voda… Naivně jsem myslela, že to jsou kontrakce :oops: pokaždé, když se doktor ptal, jestli náhodou něco, nevěděla jsem jak odpovědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.7.21 21:51

Já měla první “poslíčky” 40+4 a 25 hodin na to se nám narodila dcera 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
15.7.21 21:54

Já neměla poslíčky vůbec. Rovnou jsem rodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.7.21 22:01

U prvního těhotenství jsem měla poslíčky týden před porodem, u druhého vůbec. Kdybych je měla dřív, tak bych z toho asi naopak byla nervózní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí