Aniball

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
14.8.18 18:16

Jsem ted 33tt a uvazuji take koupit Aniball.. moje otazka je, zda nevite jestli muze pouzivat kazda zena, ci je nutne se poradit s lekarem.. bojim se, abych neco nepokazila.. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.8.18 18:27

Díky moc za odpověď. Já jak tu čtu diskuze, že holky dali i napoprvé třeba 21 cm tak mi jde z toho hlava kolem, že jsem absolutně neschopná. Dnes jsem dala 19 cm a to mam vždy u toho cvičení strach, že se protrhnu :(.Po cvičení je ale vše v pořádku necítím žádnou bolest. Ale to vypuzováni posledního článku mi dává pěkně zabrat.Tlačení samo o sobě pomocí nádechu-výdechu mi jde krásně aniž bych musela nějak urputně tlačit.Já doufám,že do porodu se mi ta hraz trochu více uvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 20:47

@Sabuli93 urcite… Jak rikam. Tak hold to delej dvakrat dele nez to klasicky delas. Vim, ze je to otrava, ale za vysledek to stoji. Bylo super byt hned uplne v pohode a nemit neprijemne pocity z siti. Uvedom si taky, ze pri porodu by se ty cesty sami mely otevrit jeste vic, ted to zkratka jde tezko. Dokud nekrvacis, je to ok a vzdyck bych tim padem o par milimetriku pridala pres neprijemnost a zaroven to zkousej vickrat, kdyz ti to vyjde o neco vic. Pamatuju si to dobre. Je to fakt neprijemny. Ceka me to zas za par tydnu :)) kdyztak pak napis jak ti to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.8.18 21:19

No právě někdy se k tomu nutím je to docela náročná procedůra :D. Ale je to pro dobrou věc snad taky mi ten porod vyjde bez nástřihu a poranění (samozřejmě v první řadě se modlím za zdravé dítě)ale vyjit z toho abych nemusela skučet u každého dosedání by bylo super :D. Určo dám vědět ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.18 09:13

Tak pořád nic :( 5 dní do porodu a nejvíc jsem se dostala na 23,5 a včera sem spadla zas na 20 :( nástřihu se zřejmě nevyhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
26.8.18 09:19

@Sabuli93 ja si myslim, ze dulezite je se nestresovat dopredu! Ne vsechny zeny co necvici maji preci nastrih! Ja nakonec ani trenovat nebudu.. necítím se ted moc dobre a pani doktorka rikala, ze chemie pri porodu dela svoje a kazda jsme jiná. Tak hlavne klidekk! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.18 09:43

Ja si myslím, že to dělám špatně. A řeknu ti i že mi to moc psychicky ani nepomaha jelikož se mi to takto nedaří.Bolí to jak s**ňa i při těch 20 :(Dnes dávám oraz akorát bych se do toho už nutila. V sobě to na těch 30 i více nafouknu uplně v pohodě ale vytlačim o 10 prostě míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
26.8.18 10:28

@Sabuli93 tak se na to vykasli.. myslim, ze se takhle tyranizovat psychicky je fakt na skodu.. ono to pujde i bez toho neboj :hug: spis se uklidni, hezky se zrelaxuj a treba si hezky v leze natrenuj dychani..zkus se uvolnit. I my holky bez aniballu muzeme porodit v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.18 10:47

No me uz nic jinyho zrejme nezbývá. 2× 3× jeste zacvicim ale tak jak maji nacviceno holky to uz stejne nedoženu. Budu doufat v to nejlepší. Ať se ti daří a děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.8.18 21:40
@Sabuli93 píše:
No me uz nic jinyho zrejme nezbývá. 2× 3× jeste zacvicim ale tak jak maji nacviceno holky to uz stejne nedoženu. Budu doufat v to nejlepší. Ať se ti daří a děkuju ;)

Sabuli chci tě jen podpořit. Používala jsem aniball ale jelikož jsem rodila 38+0tt trénovala jsem s ním asi pouze 5×. Nacvicila jsem 18cm ale jak se opravdu při porodu vše rozvolni, hned se mě i PA ptala zdali jsem cvičila s balonkem že to je poznat a porod byl bez nastrihu a to lezla malá s ruckou u hlavy 8) Takže se hlavně nestresuj je super i to, že víš jaké asi tě čekají tlaky a pocity, jak to prodychat a kterým směrem tlačit a se zbytkem už si tělo poradi. Není vůbec nutné nacvicit 30cm. Jinak malá měla hlavičku 33cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.8.18 07:05

To je bezva že i s 18 cm to šlo poznat a nebyl ani nástřih i když šla ručičkou. Děkuji tohle mě ještě více pozdvihlo. Tak snad i to mé cvičení k něčemu bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.10.18 13:07

dotaz

Ahoj holky, mám dotaz na ty z vás, co jste měly nacvičeno málo cm.
Já jsem nyní ve 40 týdnu a mám podobný problém jako Sabuli93 - vevnitř balonek nafouknu docela dost, tipuju že na 30cm jsem, vytlačit mi ale nejde. Dala jsem zatím jednou 25cm a jednou 26cm, u toho jsem se ale trochu natrhla.
Jak jste zvládli porod, měli jste nějaká poranění nebo nástřih?
Taky mě to trápí, furt o tom přemýšlím, jaké to pak u porodu bude, nechci být šitá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
31.10.18 13:26

@EliskaHer ahoj… ja mam ted dvou tydenni miminko… s anibalem jsem mela nacviceno 25 cm a to jsem se roztrhla tak, ze byla cela postel od krve :/ tak jsem 2 tydny pred porodem prestala uplne… kazdopadne u porodu jsem nemela ani jednu prasklinku a to mala mela 3500 g… :D takze zabral i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.10.18 15:14

@EliskaHer Nechci strašit, asi je to jak u koho, viz @KikušaYasmin Já měla nacvičeno asi 25 cm, doktorka mě nastřihla a stejně jsem se roztrhla odpředu dozadu :lol: Šili mě asi hodinu a půl, ani nevím, kolik stehů jsem měla :lol: Ale pro uklidnění, šití samotné v podstatě nebolí a zranění mě bolelo jen pár dní po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.10.18 18:32

@EliskaHer
Ahoj :) nic si z toho nedělej, důležity je ze se snazis trenovat a procvicovat dychani a kam zatlacit :) ja natrenovala max 20 (zacala jsem 4 tydny pred terminem)a i tohle pokazde neslo bolelo me to strasne a taky jsem se natrhla nakonec jsem trenovala tak 3× do tydne. sice jsem nenatrenovala 28-31 cm ale porod jsem mela naprosto ukazkovy a krasny. O nastrizeni jsem si nakonec pozadala bylo to lepsi nez se protrhnout az kamsi. Trosku me nastrihla vubec jsem to nezaregistrovala. Sila me na trech mistech a uplne v pohode. Porodila jsem 1.9 a ted po 2 mesicich vubec nevim ze se neco takoveho stalo vcetne jizvy ani nevim kde uz je ;) takze zadny stresy hlavni je naucit se dychat aspon podle me pomahalo mi to pri tech kontrakcich a kam tlacit na jeden zatah kdyz jsem poradne zabrala byl prcek venku:))). Takze se neboj preju hodne stesti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí