Anorexie - prosím poraďte mi

2
11.2.24 15:42

Anorexie - prosím poraďte mi

Dobrý den. Jdu sem s dotazem. Kamarádka už 3 dny nejedla a mě by zajímalo zda někdo nemáte zkušenost s tím kdy se může projevit anorexie. Odmítá jíst a já o ni mám strach. Jen mě zajímalo kdy tam bude ten první náznak nebo kdy se to oficiálně „rozjede“. Děkuji. (Kamarádce umřel otec proto nejí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65303
11.2.24 15:55
@Anna8989 píše:
Dobrý den. Jdu sem s dotazem. Kamarádka už 3 dny nejedla a mě by zajímalo zda někdo nemáte zkušenost s tím kdy se může projevit anorexie. Odmítá jíst a já o ni mám strach. Jen mě zajímalo kdy tam bude ten první náznak nebo kdy se to oficiálně „rozjede“. Děkuji. (Kamarádce umřel otec proto nejí).

anorexie je trochu něco jiného, než když člověk nejí ze smutku. ALe i tak by se to mělo řešit třeba s obvodním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31062
11.2.24 16:20

@Anna8989 Proste ji nejde jist… Stazeny zaludek ze stresu a anorexie jsou ruzne veci. Bud tu pro ni, kdyby cokoliv potrebovala, ale moc bych do toho nezasahovala, musi si to odtruchlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.2.24 16:29
@Anna8989 píše:
Dobrý den. Jdu sem s dotazem. Kamarádka už 3 dny nejedla a mě by zajímalo zda někdo nemáte zkušenost s tím kdy se může projevit anorexie. Odmítá jíst a já o ni mám strach. Jen mě zajímalo kdy tam bude ten první náznak nebo kdy se to oficiálně „rozjede“. Děkuji. (Kamarádce umřel otec proto nejí).

Hodně lidí ve stresu nejí, důležité ale je, aby pila. Bez jídla se dá chvilku fungovat, ale bez vody ne. Tohle přece nemá s anorexií nic společného. Jestli se do zítra nenají, tak k lékaři. Jiná možnost není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
11.2.24 17:05

Taky jsem párkrát ze stresu nejedla třeba 4 nebo 6 dní. Ale to vůbec není anorexie. Buď jí psychickou oporou. Bez jídla vydrží týden i déle. Ať aspoň pije. Kdyby začala nějak kolabovat, tak k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4358
11.2.24 21:29

Ze smutku par dni zdravy dospely clovek vydrzi nejist pokud pije…
nabidla bych nejaky zobani typu hrozny, bonbosku, mozna kosticky syra… proste mlsku co kousne kousek do pusy a bud uz se chytne nebo jeste ne…
pokud pije tak trebas susenku k caji apod., kalorictejsi napoj typu kvalitni dzus ci cokolada…

trpelivost, to chce cas, bude to ted mit narocny, ale takovyhle veci se stavaji a vetsina lidi se z toho soku vzpamatuje a zacne zas jist sama…
uprimnou soustrast :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast