Antibiotika a pěna ve stolici

1134
22.3.14 10:21

Antibiotika a pěna ve stolici

Dobrý den maminky, mám takový problém, malému jsou skoro 4 měsíce má ABKM po dvou měsících na neocatu, dopování probiotiky kapkami na prdíky a podobně jsem konečně z uplakánka měla spokojené miminko, jenomže teď je nemocný bere antibiotika sirup na kašel a ventolin a vrátili se celodenní bolesti bříška, musím ho několikrát denně vyrourkovat aby se aslespoň trochu vyspal :( no a když ho rourkuju tak z něj jede jenom žlutá pěna! Myslíte, že je to z těch atb? Nebo se mám raději poradit s lékařkou? moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.3.14 10:28

@Zástavanda bude nejspíš těmi ATB a ta pěna - znamená, že je hodně zaplyněný - proto aji ta bolest. Není v těch atb laktóza nebo něco (jako pomocná látka)? Vím, že v některých atb sirupech to bývá - mrkni na složení - já to musela taky hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.14 10:36

Nene to jsem kontrolovala nic tam není, ale píšou že může zhoršit alergické reakce a zánět tlustého střeva :nevim: a doktorka tam bude až v utery :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.14 10:50

@Zástavanda pokud by to byl nějaký extrém, tak bych volila pohotovost. Pokud ho fakt jen bolí břuch, tak veškeré uvolňovací metody - od nahřívání, masáže, až po tu rourku, zatnout zuby, vydržet. Ta pěna je prostě způsobena tim vzduchem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.3.14 10:56

@Zástavanda, zkus zatim trec jen zavola na pohotovost, uvidis co ti poradi.Aby jsi se tam kdyztak zbytecne nehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.14 10:57

No tak uvidim no a myslite že se to srovna až dobere ty antibiotika?? bože ještě 4 dny utrpení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.14 10:57

Tak já tam teda zavolám ale bojim se že už si pamatujou moje číslo volám tam pořád :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.14 11:05

Achjo tak mi řekli, že mám přijet, že to může bejt alergická reakce na ty antibiotika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.14 11:34
@Zástavanda píše:
Achjo tak mi řekli, že mám přijet, že to může bejt alergická reakce na ty antibiotika :(

no vidíš. Tak aspoň zjistíš, co a jak.. než aby dítko trpělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.14 21:07

Tak to prej máme vydržet dokud nedobere ty antibiotika :cert: to budou šílený dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí