Antibiotika u měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
3.4.17 13:54

Jen chci ještě doplnit, že na chodbu jsem ke konci jsem asi 3× šla, protože jsem se nemohla dívat na to, jak jí píchají již tak do rozpíchaných stehýnek injekce s dvěmi druhy antibiotik…to jen k upřesnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.4.17 14:30

Vůbec se tím netrap! Já jsem měla v devátém měsíci opakující se zánět ledvin a antibiotika jsem brala nonstop ještě dva týdny po porodu. Do toho jsem kojila. Takže miminko jělo ATB taky. Holčičce jsem dávala kapičky Bio Gaia už od druhého dne po narození a je naprosto OK. Teď byla po dvou letech poprvé nemocná. ATB nemají na miminko žádný velký vliv. Může trpět bolením bříška, ale dá se to podchytit probiotiky.

• Citovat
  • Upravit
130
3.4.17 14:57

@Petulka1234 chuderka:(( to chozeni na chodbu jsem pochopila hned..ja jsem taky strasne nestastna, kdyz vidim jak se malicka trapi a nemuzu ji pomoct..ale uz je lip. @Janli na konci tehu jsem taky musela brat atb:( dnesni doba no..biogaia davam taky, snad pomuzou, ale krici kvuli bolesti briska hodne i nekolik hodin a ted urcite vic, nez kdyz atb zacala brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.4.17 15:04

@martikax No, zaplaťpánbůh za dnešní dobu :D. Bez ATB bych už byla na krchově. Dcerce hodně pomohl espumisan. Dávala jsem jí ho před každým kojením a ta úleva byla znát.

• Citovat
  • Upravit
130
3.4.17 15:42

@Janli na bolesti briska maji prave zabrat i ty biogaia..tak nevim jestli jeste k nim davat Espumisan, mam ho doma. Davam vigantol, Atb co 8 hodin, strikam do nosu, na kasel Sinecod, vecer Fenistil kapky, BioGaia..uz je toho nejak moc, postupne vysazuju, tak ten Espu se mi nechce nasazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.4.17 17:42

@martikax Biogaia dodávají bakterie, které miminku chybí. Espumisan zbavuje střeva plynů, co způsobují bolení. Je dobré je kombinovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA