Antidepresiva a neurol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.22 15:55

@Fokulinka k psycholožce tedy docházím až poslední dva roky. Celkově se léčím osm let, z toho tedy přes rok jsem byla bez medikace.

Vy věřte tomu, že budete zase jako dřív. Nevím jaká příčina byla u vás ale je hodně důležité, že vás rodina podporuje.

• Citovat
  • Upravit
29.12.22 20:07
@Fokulinka píše:
@Musimbojovat takže si nemám nic sama snižovat a držet se pokynů Dr? Já se právě bojím te závislosti tak jsem to myslela dobře no :,( byla jsem na psychiatrii se poradit včera ani Neurol nezabral jak mi bylo je to čím dál horší, tak mi napsali Rivotril že by snad měl působit i déle nicméně celkové poslední dny žádné zlepšení a nepomáhá už ani Neurol tak jsem se tam šla poradit co dělat. V pondělí to bude 3 týdny co mi měnili ad a dnes je to týden od navýšení, ale opravdu moc zoufam jak mi je. Děkuji ti moc

To je z blata do louže….je ti blbě ale léky brát dle pokynu dr. nechceš….to je pak těžké…myslíš ze by te dr vystavil jen tak závislosti? Pokud léky uzivas dle pokynu, tak jsou bezpečné. A 3 týdny na to aby Ti plně zabrala AD jsou opravdu málo. Vyměnila jsi AD, teď jsi změnila benzáky, to je ale podle mne špatně. Navíc rivotril je asi vetsi sajrajt jak neurol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4916
31.12.22 12:53
@Lollitka píše:
Nene, neměla, jen u toho Citalecu, jinak jsem brala cca 14 druhů AD a už jsem ty počáteční NÚ nemívala. Jinak mi úplně nesedlo nikdy nic, ale to, co beru, beru jako menší zlo, že bez toho by mi bylo ještě hůř.

Loli, to ti nikdy nic nesedlo? Nikdy ses necítila alespoň pár měsíců normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
1.1.23 11:54

@Kazatel děkuji ti :srdce: já uvítám nyní jakékoliv pozitivum hlavně ne kritiku prosím 🙏jsi moc hodný a děkuji ti za to. Moc bych si přála aby mi ty ad sedly. 4.1 jdu na ko tak probereme co dál ale zatím žádné zlepšení po 3 týdnech. Já vím může být brzo…fakt se snažím cokoliv dělat a nutit se a nepropadal tomu ale je to moc těžké když je den že ani Neurol nezabere. A pak si tu člověk přečte kritiku na sebe, to tě pak srazí úplně na kolena a hodně zamrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
1.1.23 12:27

@Raamgaad ne, od té dobrý co beru ad mi ještě nikdy nebylo dobré tun od 17.11 proto právě přemýšlím co je špatně u mě. Je to jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
1.1.23 16:29
@Fokulinka píše:
@Kazatel děkuji ti :srdce: já uvítám nyní jakékoliv pozitivum hlavně ne kritiku prosím 🙏jsi moc hodný a děkuji ti za to. Moc bych si přála aby mi ty ad sedly. 4.1 jdu na ko tak probereme co dál ale zatím žádné zlepšení po 3 týdnech. Já vím může být brzo…fakt se snažím cokoliv dělat a nutit se a nepropadal tomu ale je to moc těžké když je den že ani Neurol nezabere. A pak si tu člověk přečte kritiku na sebe, to tě pak srazí úplně na kolena a hodně zamrzí.

Není zač, držím palce. :hug: Na fórech se nedá nic moc čekat, je to tu o názorech a pro hodně lidí je to takové „všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo“ :mrgreen:.. a tím nemyslím konkrétně v tomto vlákně ani jen na eMimi. Když budete chtít třeba poradit nějaké ty techniky, případně sdílet neveřejně pokrok, klidně PM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
1.1.23 19:24

@Kazatel děkuji ti moc za vše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie