Antikočárkové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
4.4.12 08:58

Ja nakupuji a vyrizuji s revem :) Jina moznost neni. Uz jsem si zvykla.
Zkusim to nositko, treba to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
4.4.12 09:51

jee, tak konečně diskuze na téma, které denně řeším :palec:
holky, my máme to samé, vyjedu ven, po pár metrech řev…takže použiju manducu, počkám, až dítě usne a dám ho znovu do kočárku :roll: začal to dělat někdy po 4 měsíci a řveme doteď (je nám 5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
4.4.12 11:09

@micelinka klokanku bych na milost nevzala, nechci ničit dítěti páteř… zkoušela bych šátek, dokud by si dítě nezvyklo, nebo bych zkusila jiný úvaz, popř. dát dítě na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.4.12 11:21

Místo kolokanky ergonosítko. Účel to splní stejné a neničí to dítěti páteř. Ale je pravda, že nemít nosítko a být v zofalé situaci, tak bych v nouzi dítě strčila i do ní. Ale jenom na chvilku.
Jinak taky jsem nosila hlavně v Manduce. Ale teď už nechce být ani tam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.4.12 11:34
@AnastazieB píše:
@micelinka klokanku bych na milost nevzala, nechci ničit dítěti páteř… zkoušela bych šátek, dokud by si dítě nezvyklo, nebo bych zkusila jiný úvaz, popř. dát dítě na záda.

Šátek jsem taky zkoušela … to už je lepší chodit venku s ječícím kočárkem, než s ječícím miminem v šátku :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.4.12 11:41

Jo, to je fakt. Když jede ženská s ječícím kočárkem, tak na ní koukaj, že to dítě neumí uklidnit. Ale když jde s ječícím dítkem v šátku, tak na ni koukaj, jak to dítě týra a div nevolají policii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
4.4.12 15:39
@alviola píše:
Jo, to je fakt. Když jede ženská s ječícím kočárkem, tak na ní koukaj, že to dítě neumí uklidnit. Ale když jde s ječícím dítkem v šátku, tak na ni koukaj, jak to dítě týra a div nevolají policii :-)

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: tak s tím musím souhlasit, hlavně důchodci jsou strašně chytří a říkají svůj názor i když se jich nikdo neptá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
4.4.12 21:53

My poslední dobou chodíme všude s kočárkem i šátkem a nebo jenom šátkem…V šátku mám zlaté miminko, které buď spinká a nebo kouká spokojeně kolem. Jediné, co mi vadí je, že musím mít vše potřebné ještě navíc v batohu na zádech…Taky jsem ušla tak asi jedenáct kilometrů a více bych už asi nedala…Bolely mě nohy. Jinak po dvou až třech hodinách mě obvykle začnou bolet i záda, pokud nemáme pauzu…Furt je to ale lepší, než mít dítko v ruce a tlačit navíc kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.4.12 22:00

Dnes jsem absolvovala vyber pokojovych a zahradnich kytek..s miminem klasicky v naruci a jeste postrkujic kocarek a vozik s kytkama..
Musim se okamzite podivat po tom nositku, dal uz to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.4.12 22:06

A je ten spanek a odpocinek v nositku stejne plnohodnotny jako kdyz lezi v postylce ci v kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
5.4.12 21:24
@Mimunka píše:
A je ten spanek a odpocinek v nositku stejne plnohodnotny jako kdyz lezi v postylce ci v kocarku?
ˇ

No, mně v postýlce přes den neusne, respektive když se jí tam snažím poté, co při kojení usne, přemístit, vzbudí se, a už spinkat nechce. Když ji nechám po kojení v posteli a nezůstanu tam s ní, tak se obvykle do dvaceti minut vzbudí a už taky nechce spinkat. V kočárku vydrží tak hodinu až dvě spinkat v kuse stejně jako v šátku. Takže bych řekla, že to je versus postýlka plnohodnější a versus kočárek to vyjde nastejno. Akorát teda, když je v tom šátku, tak nebývá večer pak tolik mrzutá před spinkáním - dokonce i bez ohledu na to, kolik toho v tom šátku naspí. Takže ten šátek je možná i zrovna v našem případě o něco lepší ;) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.4.12 21:28

Mne zatim v postylce spinka krasne, i pres den, ale v kocarku to drhne..
Diky za nazory a rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
5.4.12 21:48
@micelinka píše: Šátek jsem taky zkoušela … to už je lepší chodit venku s ječícím kočárkem, než s ječícím miminem v šátku :lol:

Přesně :lol:

A přidávám se do klubu. Teď jak se zase ochladilo, tak je to lepší (nechápu). Ale kočárek začala bojkotovat, jak začaly 14 dní (nebo kdy to bylo) zpátky ty teplé dny. My už jdem ven s kočárem jenom když vidím, že už je hrozně utahaná, protírá si oči a nechce nic jiného, než spát. Takže ji rychle oblíknu, hodím do kočáru a jedu. Nejdřív řve jak tur, ale zachvilku odpadne. Mimo dobu spaní s ní jezdit nemůžu. Nervy mám jen jedny :mrgreen: Včera jsem ji už musela vytáhnout a donést ji domů na sobě. Takže u nás to vypadá tak (mimo dobu spaní) - řev, řev, chvilku spánek, pak se vzbudí zase s pláčem. Hodím ji na břicho, to ji chvilku baví a pak zas řev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí