Nemůžu brát normální antikoncepci, mohla bych být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zoy
1495
25.10.17 12:46

Pokud jsi prášek užila do 12 hod od užívání, tak by měla být spolehlivost zachována. Pokud ne, tak otěhotnět můžeš. Každopádně ber další tablety, jak se má, a v případě, že jsi si tabletu vzala později si pro jistotu za 3 týdny udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 12:48

vynechání

Ahoj holky chtěla sem se zeptat v neděli jsem po 7denní pauze začala brát antikoncepci v pondělí jsem měla pohlavní styk a večer jsem si normálně pilulku vzala v uterý jsem zapoměla a vzala si ji až ve středu ráno můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.10.17 13:30

Antikoncepci už neberu docela dlouho, ale ona se teď prodává bez příbalového letáku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 00:17

Holky, pozná gynekolog, že jsem přestala brát HA? Když za ním přijdu že jsem těhotná? Neberu jí asi 2 měsíce..

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
31.10.17 08:00

A víš, že gynekologovi je to naprosto fuk, jak jsi otěhotněla. To, že jsi přestala brát HA, nepozná, ale bude to tak nějak předpokládat, když budeš těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.11.17 16:47

Antikoncepce, antibiotika, rozhozeny cyklus?

Ahoj, nikdy sw mě to nestalo, nechci úplně plašit. Situace je taková. Na začátku října jsem mela antibiotika kvůli angíně. Ted jsem mela nějaký antibiotika kvůli vytrhnuté osmičce. Včera jsem mela lehce růžový výtok. A dnes to vypadá že se to rozjelo v klasickou menstruaci. Beru antikoncepci Bonadea a do menstruace me zbývá dobrých sedm dnů. Co myslíte? Máte někdo podobnou zkušenost? Může to být těmi antibiotiky a nemocí? Děkuji za případné reakce. Antikoncepci předpokládám normálně tento týden doberu i když už vlastně krvacim. Ted po týdnu, antikoncepci jsem dobrala a v době, kdy jsem mela dostat menstruaci tak jen lehce špinim, o krvácení nemůže být zatím řeč, křeče v podbřišku mám jako u menstruace. Mam to brát tak ze menstruaci jsem mela předčasně, když teď jen špinim. Snad se to zase srovná. :oops: diky za reakce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.11.17 17:13

Ano, antibiotika snižují účinnost antikoncepce. Menstruace to není, je to jen poklesem hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.11.17 17:19
@Daenerys91 píše:
Ano, antibiotika snižují účinnost antikoncepce. Menstruace to není, je to jen poklesem hormonů
Že snižují účinnost to vim, alw nečekala jsem že mě to takto rozháže.. Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.11.17 17:24

@kacaaa v pohodě… mě se to stalo taky právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...