Antikoncepce a její účinky

20.8.17 06:31

Antikoncepce a její účinky

Dobrý den!:) beru 3 platíčko antikoncepčních pilulek. 8 prášek jsem si zapomněla, uvědomila jsem si to až ráno tak jsem si ho vzala po 12 hodinách přesně a ten den odpoledne se do me přítel udělal. Musím podotknout, že teď jsou samé oslavy takže si to víno dám. 12 pilulku jsem si taky zapomněla vzít, ale vzala jsem si ji po 8 hodinách. Teď už si na to budu dávat vetší pozor. Myslíte si, že antikoncepce může selhat a já můžu být těhotná?…:/ hrozně se bojím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
20.8.17 07:41

Ne, myslím že nemůže, pokud teda nemáš nějakou nízkohormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
20.8.17 08:14

Ne, v pohode. I kdyby jsi tu 8. brala jako zapomenutou, tak je to v pohode, protoze ta 12. je v limitu. Ale najdi si system takovy, aby jsi nezapominala. Ja mam platicko treba polozene na polici u postele, takze rano neprehlednutelne. A pro pripad nouze par odstrizenych prasku v penezence, takze kdyz by se nahodou stalo ze bych zapomnela, muzu hned vzit at jsem kdekoliv
Obecne dopprucuji brat spis rano, pres den mas cas si vzpomenout. Kdyz beres vecer a zapomenes, v noci se asi tezko vzbudis a vzpomenes si :) pres den je proste vetsi sance na vcasne uziti

Příspěvek upraven 20.08.17 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.8.17 08:16

Myslím, že šance na otěhotnění v situaci, kdy se trávíš chemickými hormony je velice nízké + k tomu Tvůj strach. No spíš to nevidím. Doporučím HA vůbec nebrat, strašně tím svému tělu ubližuješ - existují jiné antikoncepční metody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.8.17 15:10

Když ti dělá problém pravidelné braní, nebylo by lepší podívat se po jiné metodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí