Antikoncepce a průjem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.19 20:39
@P4ja píše:
Ptala ses a já ti odpověděla. Fakt už nvm, co víc psát.

Takže si myslíte ze je to v pohode a nemám si s tím lámat hlavu, protože je to jen 5 minut?

• Citovat
  • Upravit
21091
27.7.19 20:45

Psala jsem ti to na začátku i možná řešení, pokud máš obavy. Rozhodnutí je na tobě. A fakt se neodvažuju napsat, co máš dělat, když vidím, že očividně tapes i v jiných věcech ohledně HA. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.7.19 23:41
@Anonymní píše:
Takže si myslíte ze je to v pohode a nemám si s tím lámat hlavu, protože je to jen 5 minut?

Ahoj. Ano je to ok. Za 5 minut se prášek do střeva opravdu nedostane. Pokud už jiný příjem za den nebyl, neřešila bych to a prášek další bych si nebrala. Pokud chceš mít 100% jistotu, tak se týden chraňte kondomem nebo např. přerušovanou souloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.12.20 15:39

Antikoncepce a prujem.

Zdravím, mám takový dotaz. Beru antikoncepci mistra. Před 14 dny jsem měla prujem 3 dny. Antikoncepci jsem brala pořad stejně jako každý den, nebrala jsem pilulky navíc nebo něco takového. S přítelem jsem měla chráněny pohlavní styk den před průjmem. Od te doby jsem neměla pohlavní styk až do teď. Jenomže dnes je to 3 den kdy mám dostat menstruaci a ještě se nedostavila. Mám se bat že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
29.12.20 23:11
@mmrzkov píše:
Zdravím, mám takový dotaz. Beru antikoncepci mistra. Před 14 dny jsem měla prujem 3 dny. Antikoncepci jsem brala pořad stejně jako každý den, nebrala jsem pilulky navíc nebo něco takového. S přítelem jsem měla chráněny pohlavní styk den před průjmem. Od te doby jsem neměla pohlavní styk až do teď. Jenomže dnes je to 3 den kdy mám dostat menstruaci a ještě se nedostavila. Mám se bat že jsem těhotná?

V klidu, ja ji taky po vysazení kolikrát dostanu 4 den. Nestává se to běžně, ale stává se to. Jinak není nic lehčího než si udělat test i když si myslím, že otěhotnění je nepravděpodobné, přeci jen si měla střevní problémy jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 11:35

Oživení diskuze

Dobrý den, chci to tu oživit a dostat odpověď. Vždy beru pilulku okolo osmi večer a asi 5× v celém cyklu jsem měla tak 2-3 hodiny po pilulce řídkou stolici. No… Byla snížena ochrana?

• Citovat
  • Upravit
3032
27.2.21 17:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci to tu oživit a dostat odpověď. Vždy beru pilulku okolo osmi večer a asi 5× v celém cyklu jsem měla tak 2-3 hodiny po pilulce řídkou stolici. No… Byla snížena ochrana?

Byla, nebyla. Toť otázka. Proč si neužila další, když víš, že průjem snižuje účinnost antikoncepce? ;-) jak dlouho ji beres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 18:28
@EvieK píše:
Byla, nebyla. Toť otázka. Proč si neužila další, když víš, že průjem snižuje účinnost antikoncepce? ;-) jak dlouho ji beres?

Neměla jsem náhradní plato. A beru ji půl roku

• Citovat
  • Upravit
1099
27.2.21 23:03

Jednotlivá řídká stolice 2 hodiny po užití pilulky nemá na spolehlivost vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.21 11:01

Oživení diskuze

Přeji hezký den,
Dneska jsem v 8 ráno užila 1 pilulku z druhého platíčka. V 10 jsem měla jednorázovou řidší spíše kašovitou stolici, nebyla vodnatá. Četla jsem odpověď od lemrucha která píše, že řidká stolice nemá 2 hodiny po užití vliv. Ale jde mi o to že to byla první pilulka a jestli si nemám pro jistotu vzít z náhradního blistru další, aby účinek byl zachován a já se nemusela chránit ještě jinak. Nejde o to, že bych se nechtěla chránit jinak, spíše jestli zbytečně nepanikařím.
V pribalovem letáku se píše o průjmu 3-4 po užití se má vzít další pilulka ale tohle nebyl klasicky průjem.
Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.22 11:14

Antikoncepce a průjem.

Ahojky, užívám kombinovanou antikoncepci a beru ji v 9 ráno vždy, včera ráno jsem měla průjem, ale to bylo ještě před užitím pilulky, před tou 9 hodinou, tak bych to nehrotila asi, ale dnes jsem užila v 9 ráno pilulku a v půl 11 jsem měla průjem, ale byla jsem jen jednou, myslíte si, že si mám vzít poslední pilulku, která mi zbývá ještě teď? A nebo normlaně až zítra v 9? Mám od soboty pauzu totiž, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
35908
13.1.22 11:21
@Anonymní píše:
Ahojky, užívám kombinovanou antikoncepci a beru ji v 9 ráno vždy, včera ráno jsem měla průjem, ale to bylo ještě před užitím pilulky, před tou 9 hodinou, tak bych to nehrotila asi, ale dnes jsem užila v 9 ráno pilulku a v půl 11 jsem měla průjem, ale byla jsem jen jednou, myslíte si, že si mám vzít poslední pilulku, která mi zbývá ještě teď? A nebo normlaně až zítra v 9? Mám od soboty pauzu totiž, děkuji.

Postupovala bych jako při zapomenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 10:24

Antikoncepce

Ja bych se chtela zeptat zda myslite ze je to mozne. Prijde mi ze vzdy po prasku mi do pul hodiny neni dobre a mam lehci prujem. Oblivni to ucinnost? Je to první týden pilulek a kazdy den to tak zhruba bylo. Premyslim zda mi tam nevadi tech par mikrogramu mlecneho cukru na ktery jsem drive mela lehkou nesnasenlivost( v teto dobe se laktoze nejak ale nevyhybam, obcas mi neni dobre ale nic hrozneho) ale prijde mi ze v tech malinkych praskach toho nemuze byt tolik aby mi to prece vadilo, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1