Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky taky jsem brala roky ( před otěhotněním cca 12let) pramino a teď najednou není:( Dneska jsem volala dr a prý už nebude. Teď mám na vyzkoušení Mirelle, ale nechci ji. Chuť na sex žádná, ze začátku mě dost bolela hlava a hlavně vymizela MS. Je něco podobného jak Pramino? CO ta Belara? Taky je 3fázová a týden se nic nebere?
Já mám teď novou jmenuje se Qlaira a po měsíci užívání ani nevím že něco beru! rozhodně doporučuju.-) s Praminem se nedá srovnat..
Ahoj, v pondělí v lékárně mi řekli, že je Pramino staženo z prodeje a paní se dost divila, že mi ji doktorka napsala. Myslela jsem, že tam omdlím. Jelikož jsem byla v zahraničí, měla jsem zásobu s sebou a ikdyž mi došlo tak mi stejnak někdy v červenci sestra poslala nové balení. Pramino beru cca 14 let a nedokážu si představit brát něco jiného. Naštěstí lékárnice projela počítač a zjistila, že by se v lednu 2014 mělo vrátit do prodeje, chyba byla v jakosti. Dle vašich reakcí na jiné druhy HA budu raději čekat než měnit…
@aknitramk Já jdu v lednu na gyndu, ale chtěla napsat jiné, dr mi řekl, že už se vyrábět nebudou, že jsou stažené už napořád. Taky bych radši počkala než ji měnila ![]()
Ahojky upřímně jesti začnou pramino zas vyrábět jdu do něj. Neříkám že Balera je nějak špatná fakt jsem po ní i zhubla, ale tak týden do menstrulace špinění, příje mi že jsem víc podrážděná a tvrdí to i přítel, takže uvažuji o změně. Tak doufám že ho vrátí do prodej ![]()
Dobrý den,
vzhledem k četným nabídkám prodeje/nákupu zbylé antikoncepce bylo nutné tuto diskuzi uzamknout. Takovýmto prodejem léků na předpis jsou porušovány platné zákony ČR a podmínky serveru eMimino.cz
Viz Pravidla.
Děkuji za pochopení ![]()
Martina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat