Antikoncepce Triquilar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
12.9.12 22:49

Já taky trpěla na noční depky a plačtivé sny bez důvodu a brala triquiler od 15ti!!! 8o To mohlo být tím, jo… no to by mě taky nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 22:50

Taky sem ji brala od 15ti a zadny problem, vzdyt je to asi jedno jesi je to stare nebo neni hlavne ze to funguje tak jak ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 22:51

Vazne sem ani nepremyslela ze bych to mohla z neceho mit, jelikoz sem mela problemy s praci tak sem si rikala ze je to stresem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.9.12 22:54

A já problémy s rodiči… :mrgreen:
Ale MS 3 dny a bez triquileru 11 8o no to si asi zas radši pobrečím! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 22:56

A to ja zas brecet nechci ja spis chci at mi to breci v postylce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.9.12 23:00

Já pak brala Jeanine a sice jsem s ní pak po pár letech skončila taky s vedlejšími účinky, ale triquilar byl fakt mor, jako tu šílenou úzkost si pamatuju doteď :nevim:
Taky jsem zadržovala vodu, takže za 3m s triquilarem 5kg nahoře, jsem čuměla jak puk :zed: Po Jeanine ty první roky pohoda, klídek, váha v pohodě a jako bonus nádherný vlasy a super pleť, to byl pro mě celkem šok, když jsem vysadila a naskákali mi na bradě hned červený jebáky :lol:

Teď už bych do HA asi nešla, je to svinstvo, radši deset dětí než se pěchovat soustavně hormony :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.9.12 23:03
@myskula píše:
A to ja zas brecet nechci ja spis chci at mi to breci v postylce :mrgreen:

Jasně, jasně! Mi už právě 2 měsíce pláče :jazyk: Držím ti pěsti! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 23:07

To mi tak pripomina jak jsem pribrala ja taky tak 6az 7 kilo bylo to strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 23:09

Jeje to gratuluju :) ja uz se tesim na dve carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.9.12 23:09

Tak jen vidím název, hned si vzpomínám na deprese, co jsem měla při užívání tohoto svinstva… TO koukám, kolik nás je tedy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.12 23:10

Nu je nas dost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.9.12 08:35
@Gladys píše:
Tak myslím, že zpoždění je běžné po jakékoliv HA, nějakou dobu trvá, než se tělo zase rozjede na vlastní hormonální pohon. Já měla po dobrání HA první cyklus něco kolem 50dnů, další cyklus tuším 40dnů a další cyklus 9 měsíců :mrgreen:Ale s triquilarem jsem měla jen tu nejhorší zkušenost, brala jsem kdysi dávno a měla jsem snad všechny vedlejší účinky, co jsou v letáčku (a to jsem ho předem fakt nestudovala, až zpětně), včetně nočních úzkostí, kdy jsem se vzbudila a bála jsem se něčeho a nevěděla čeho…

Taky mi nesedla. :nevim: Ale musím dodat, že jsem jich postupně vyměnila několik, a teď mám sice asi tu nejdražší na trhu, ale snad konečně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.9.12 08:40

Brala jsem roky a já teda bez vedlejších účinků ;) Ty jsem měla po Cilestu a Triregolu-bylo mě zle :poblion:
Momentálně taky přemýšlím jak to po porodu udělám, když se mě do HA už nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 08:42

Brala jsem 10 let a byla jsem s ní dost spokojená, hned po vysazení jsem otěhotněla a pochopitelně jsem čekala dvojčata :mrgreen: bohužel jedno srdíčko to 7 týdnu vzdalo :,( žádná antikoncepce, co jsem brala potom mně už nesedla :twisted: a triqilar mně doktorka už nechtěla dát, prý je to už zastaralý preparát, který obsahuje hodně hormonů :roll: tak jsem teď bez pilulek a každý měsíc trpím :,( :twisted:

• Citovat
  • Upravit
17050
13.9.12 09:31

Já už do HA jít taky po porodu nechtěla, takže prostě HA neberu a je to. U mě tedy ani není moc potřeba:D. I když sleduji, že depky mívám přesně od druhé půlky cyklu do ms. Takže nevím, co je lepší:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí