Antikoncepce v injekci

139
30.5.18 03:52

Antikoncepce v injekci

Dobrý den chci se zeptat jakou máte zkušenost s antikoncepci v injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
541
30.5.18 06:18

Nacti si diskuze o depo-provere, je to svinstvo.Mne to neudelalo nic, kamaradka po ni ztloustla 6kg a 6.5 let po porodu se ji spustilo mliko a dostala zanet prs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.18 06:20

Jestli si chces znicit telo, tak smele do toho.
Kamaradka to vyzkousela, cela otekla, zavodnena, nedarilo se ji to shodit. Akne po celem obliceji.

• Citovat
  • Upravit
808
30.5.18 06:24

Nejhorší volba antikoncepce dle nežádoucích účinku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.5.18 06:32

Nešla bych do toho, u mě vyvolala absenci nálad, vymazala chuť na sex a během prvních tří měsíců jsem nabrala skoro 30kilo a i podle obezitologa (opravdový doktor a né trouba s kurzem od STOB) mi způsobila metabolický syndrom, takže i přes veškerou snahu nedokážu jít na svou ideální váhu, protože když nemám 10kg navíc tak mi vymizí menstruace. Prý v ordinaci takových případů měl více. Jediná výhoda byla to, že jsem během užívání a ještě zhruba půl roku potom neměla menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.5.18 07:30

Tady je diskuze o této formě antikoncepce. Za mě - NIKDY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.5.18 08:48

Vidíš, já ji měla cca 5-6 let a vyhovovala mi. Změna nálad, váhy ani akné se nekonala. Otěhotněla jsem normálně, vlastně napoprvé, cyklus následně pravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
30.5.18 08:56

@terbucha chtěla jsem antikoncepci, která se může při kojení a byla mi doporučena lékařem injekce depo provere. Po přečtení tady v diskusích jsem to razantně odmítla. Je to pěkný svinstvo, které ti ničí tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
30.5.18 10:21

Nemám vlastní zkušenost, ale na základě zkušeností z okolí bych do toho nešla naprosto nikdy. nerozumím, proč to pořád doktoři doporučují, kdž to sedne 1 ze 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
30.5.18 10:38
@Heivka píše:
Nešla bych do toho, u mě vyvolala absenci nálad, vymazala chuť na sex a během prvních tří měsíců jsem nabrala skoro 30kilo a i podle obezitologa (opravdový doktor a né trouba s kurzem od STOB) mi způsobila metabolický syndrom, takže i přes veškerou snahu nedokážu jít na svou ideální váhu, protože když nemám 10kg navíc tak mi vymizí menstruace. Prý v ordinaci takových případů měl více. Jediná výhoda byla to, že jsem během užívání a ještě zhruba půl roku potom neměla menstruaci.

Ja proveru beru kvuli delozn sliznici a ne antik. a docela ok a to js na hormony hodne chytlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.5.18 10:39

KAmarádka po ní otekla a přibrala a zpátky už to nikdy nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí