Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Mám tu pro vás takový dotaz..doufám že to pochopíte tak jak se to pokusím vysvětlit ![]()
1 Jak asi všichni ví, při HA nemáte menstruaci jako takovou ale jen krvácíte kvůli pauze v práškách..a mě by zajímalo zda se i tak zastaví „menstruace“ pokud by se nedej bože stalo že se stane chyba a vy otěhotníte
2 a dál by mě zajímalo jestli si myslíte že přerušovaná soulož + HA je dost spolehlivá antikoncepce
Děkuji za odpovědi. a doufám že bude víc kladných ![]()
1, ano měla by se zastavit.
2, myslím že to už je hodně blízko 100%
@Aspera píše:
1, ano měla by se zastavit.
2, myslím že to už je hodně blízko 100%
Kéž by taková byla každá odpověď
děkuji ![]()
1. Menstruace by se dostavit neměla, ale vždy je tam ta možnost, že i přes těhotenství přijde.
2. To už je hodně spolehlivá antikoncepce. Já už bych při HA nepřerušovala ![]()
@RadkaCh píše:
1. Menstruace by se dostavit neměla, ale vždy je tam ta možnost, že i přes těhotenství přijde.
2. To už je hodně spolehlivá antikoncepce. Já už bych při HA nepřerušovala
No já právě nepřerušovala ale pak jsem jednou zapomněla ani bych si vzpomněla a už jsem měla strach
(nakonec ale nic) Tak pro jistotu to chci doplnit ještě tímhle ![]()
@Olexa 1. nemusí se zastavit, nebo bude slabší, u mne proběhlo normálně špinění, jak jiné měsíce. Přerušovat při HA je téměř stoprocentní, ale pořád je ta minimální šance, že se povede ![]()
Mám dítě přes HA, nevěřila bych, že se to stane.. dr mi říkal, ať vsadim sportku ![]()
@martina.se píše:
@Olexa 1. nemusí se zastavit, nebo bude slabší, u mne proběhlo normálně špinění, jak jiné měsíce. Přerušovat při HA je téměř stoprocentní, ale pořád je ta minimální šance, že se povede
Mám dítě přes HA, nevěřila bych, že se to stane.. dr mi říkal, ať vsadim sportku
A to jste spojovala HA i s přerušovanou? ![]()
@Olexa píše:
A to jste spojovala HA i s přerušovanou?
ne, brala jsem HA na úpravu cyklu, dr mi pár let zpět řekl, že už děti mít nemůžu ![]()
@martina.se píše:
ne, brala jsem HA na úpravu cyklu, dr mi pár let zpět řekl, že už děti mít nemůžu
Páni
![]()
@Olexa píše:
Páni![]()
jj, povedlo se. nějakým zázrakem.. naší pilulce bude 10 m
asi nám byl dán, no ![]()