Antikoncepční náplast EVRA - použití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.14 09:54

@Agnees No prostě to bylo tím, že se pot a ta chemie v tom moc nekamarádily…a prej i kdybych to měla na břichu nebo na zadku prej by mi to udělalo to samé…takže nevím..ale zajímavé je to…že celou zimu v pohodě a jen přišlo léto tak mi to ooteklo…ale každý člověk je jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 10:11

@martiiinkajjj Asi to vážně bude tím potem, když v zimě nic. Stejně tak jako někomu otékají nohy jen v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.11.14 14:22
@Soleil 11 píše:
Ted to po sobe ctu a hruza. :mrgreen: No chtela jsem rict ze u naplasti neni dulezita hodina, nekdy jsem lepila rano, nekdy vecer, kdy to slo nebo jsem si vzpomela, ona ma v sobe kazda naplast nekolikahodinovou rezervu, myslim dokonce jednodenni. Takze nejsou stresy ze to musi byt presne v deset rano apod. Takze vyber si den X a nalep (napr. pondeli). Pristi pondeli slep a nalep novou a takhe porad dal. Pro tebe uz bude smerodatny jen ten jeden den v tydnu, vic vedet nemusis. Je to idealni a jestli zapominas tak si dej treba do mobilu upozorneni nebo tak 1×. :)

Zdravím :kytka: děkuji že jsi se podělila o zkušenost, je to paráda a každá zkušenost je super! Napsala si to dobře všemu jsem porozumněla. Jako říkám, já jí mám teprve jeden den aa teda přiznám se, že už je špinivá trošku. Ale je to a bude myslím paráda nebrat každý den pilule. Hlavně nevím proč, ale pořád jsem trochu přesvědčená že je to šetrnější, kord vůči mému tělu. Prodělala jsem nádor, a tohle mi (zatím) přijde super.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.11.14 14:26
@martiiinkajjj píše:
@krystinka.a No já jsem právě chtěla taky změnu…prášky mi moc neseděli…a hlavně mě v určitých věcech hodně tlumily takže mi moje doktorka navrhla náplastě, že se vstřebávájí do pokožky a ne do celého těla…:)

právě v zimě to bylo v pořádku…ale jak přišlo jaro chtěla jsem se projet na kole a už to jelo…hned jsem musela vyměnit náplast (a co si budem vykládat levné to zrovna není) a další den jsem si všimla, že to mám kolem toho celé červené a oteklé..takže jsem to musela hned oddělat :( Pokud moc necvičíš tak to bude v pohodě počkej na léto…to se budeš potit :( ale tak třeba tobě to bude sedět.

Já jsem přestala brát prášky úplně a jsem spokojená…prostě si dáváme pozor a 2 roky to vychází bez problémů :)

Noo ono to pocení je na nic. To máš asi pravdu. Ale já naštěstí už náplasti v létě brát nebudu ani jinou HA 8) potřebuji ted' do svatby abych byla chráněná a v květnu po svatbě, pokud bude vše v pořádku, vysadím a budeme doufat v miminko. Ale určitě pokud to bude mít pozitivní učinky na mé tělo, tak se k nim vrátím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.11.14 14:29

OTÁZKA

Ještě Vás ženy prosím poprosim o jednu radu. Když jsem se předtím chránila normálními pilulkami (Lindynette 20) a pak klasicky po měsíci vysadila, měla jsem 7 dní pauzu. A včera jsem si vzala první náplast. Jsem chráněná?

Přítel se do mě ráno vpustil ty malé mršky a až pak mi bohhužel došlo, zda jsem neudělala chybu a neměla se chránit ještě jinak. :roll: děkuji moooc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.11.14 14:33

Jendak si myslím, že bys chráněná být měla(hormony jsou stejné, jen si je bereš v jiné formě) a za druhý byste museli mít fakt velkou smůlu otěhotnět den po menstruaci… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.11.14 14:41
@Gosi píše:
Jendak si myslím, že bys chráněná být měla(hormony jsou stejné, jen si je bereš v jiné formě) a za druhý byste museli mít fakt velkou smůlu otěhotnět den po menstruaci… 8) [/cit

Dobře, děkuji moc :kytka:. No já si myslím že po MS je to až nemožný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.14 12:17

@Soleil 11 Ahoj, chtěla jsem se zeptat - také začínám s náplastí Evra. První nalepení na břicho mi moc nevyhovovalo a teď jsem nalepila na zadeček. Z hlediska estetiky nemám problém s nehezkými okraji, ale měla jsme strach, jestli to spíš nějak nevadí té náplasti funkčně - de facto již ty kraje zcela nepřiléhají… Děkuji za odpověĎ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
14.11.14 12:46

Holky, zbylo mi nenacate baleni na 3 mesice. Nabizim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.11.14 12:53

@ivulaK Ahojky. Vubec to nevadi! Ja jsem mela nekdy naprilad v lete ve velkem horku problem ze se mi kraj prilepil ke kalhotum a trosku se odlepila naplast a nedrzela uplne 100% vsude, ale nikdy s tim nebyl problem. Ja musim vubec rict ze za cela ta leta jsem nemela krome asi dvou tri situaci problem - a s temi situacemi myslim koupani v tropech kde mi proste ke konci dovolene uz nedrzela jak ma tak jsem si dala novou - ale s tim musi clovek v extremnich podminkach pocitat a pak jednou v saune. Jinak vubec nemej obavy. A kdybys nahodou sla nekam kde se bojis ze se odhrne cast naplaste tak ja to resila tak ze jsem ji prelepila klasickou naplasti a tim vlastne chranila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:02
@slunik píše:
Holky, zbylo mi nenacate baleni na 3 mesice. Nabizim :)

ahojky a za kolik? kdyžtak písni do zpráv. Děkuji  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 10:24

Antikoncepční náplast Evra

Chtela bych se zeptat, nemate nekdo zkusenost s touhou po diteti pri naplasti Evra? Mam pocit ze pokud nebude mimi, tak se mi zhrouti cely svet. Jsem dost mlada a cas me jeste urcite netlaci. Diky za kazdy komentar :)

• Citovat
  • Upravit
1
30.7.17 20:17

Zdravím děvčata, potřebuji helfnout…19.7. Jsem poprvé nalepila náplast…z návodu jsem se toho moc nedozvěděla :nevim: tak jsem se zeptala v lékárně…tam mi řekli, že náplast se nalepí na tři týdny a po třech týdnech se odlepí a týden vynechá :zed: teď tu čtu něco úplně jiného 8o náplast jsem ještě od devatenáctého nepřelepila :zed: tak teď nevím zda to mám sloupnout už dnes, či vyčkat na středu 8o :think: Díky za radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.11.18 18:44
@Simík85 píše:
Zdravím děvčata, potřebuji helfnout…19.7. Jsem poprvé nalepila náplast…z návodu jsem se toho moc nedozvěděla :nevim: tak jsem se zeptala v lékárně…tam mi řekli, že náplast se nalepí na tři týdny a po třech týdnech se odlepí a týden vynechá :zed: teď tu čtu něco úplně jiného 8o náplast jsem ještě od devatenáctého nepřelepila :zed: tak teď nevím zda to mám sloupnout už dnes, či vyčkat na středu 8o :think: Díky za radu :oops:

Jsou tam tri, lepi se po tydnu(treba kazde PO), pak se tejden nelepi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí