Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@verca86p píše:
Dobrý den.
V létě čekáme chlapečka a vůbec se nemůžeme rozhodnout, jaké mu dáme jméno (příjmení Píša). Do užšího výběru se dostal Antonín nebo Matěj. Zajímal by mě váš názor na tato jména.
Všemi 10 pro Antonína - má první dětská láska.
![]()
@tininas píše:
Všemi 10 pro Antonína - má první dětská láska.![]()
![]()
Tobě 10 a jemu padesát ne
![]()
@Bubla_Bučková píše:
Tobě 10 a jemu padesát ne![]()
Ani ne.
On nebyl pedofil a já nekrofil.
Oba jsme měli k sobě věkově blízko.
Šlo o pusu, a to ani ne francouzského typu.
Co si tady ženské na emiminu nedomyslí.
![]()
@unuděná píše:
A zaplať pánbů, stokrát lepší než vlna Sofií, Viktorií, Jessic, Benjaminů, Samuelů a podobných zhýralostí![]()
Já jsem tak šťastná, že se vrací opet ta tradiční česká jména. Antonin, Frantiska, Anna apod.
Antonín je pro mě jedno z nejhnusnějších jmen a Matěj se mi nelíbí taky, vždyť je to i nadávka.
Osobně bych dala radši Matěje, Antonín mi stále v uších zní staromódně, jméno pro dědu, nelíbí se mi… Tím ovšem neříkám, že je to něco špatného. K příjmení obě asi ok.
@Klopotkova píše:
Antonín je pro mě jedno z nejhnusnějších jmen a Matěj se mi nelíbí taky, vždyť je to i nadávka.
Asi jako Vojta? ![]()
@Alladina píše:
Já jsem tak šťastná, že se vrací opet ta tradiční česká jména. Antonin, Frantiska, Anna apod.
Ani jedno jméno není české ![]()
Nemám ráda skoro všechna starší česká jména od Františka, Antonína, Václava, Vojtěcha atd, nedala bych žádné z nich, i kdybych měla třeba porušit rodinnou tradici
…takže dej, co se líbí tobě a ne ostatním
@Monchichik píše:
Nemám ráda skoro všechna starší česká jména od Františka, Antonína, Václava, Vojtěcha atd, nedala bych žádné z nich, i kdybych měla třeba porušit rodinnou tradici…takže dej, co se líbí tobě a ne ostatním
Ty jo, ze zminujes zrovna Vojtěcha, toho bych zrovna netipla na starsi cesky jmeno
to spis treba jiri, josef..
@a12 no u mě tam prostě Vojtěch patří…a Josef taky a je jich ještě daleko víc ![]()