Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky mi dnes nefungoval…uz jde. To je jejich problem, ne telefonem…
Holky prosim o radu…mam nainstalovany viber a ted se chci jako by zaregistrovat a neprisel miaktivacni kod…je tam ze mam wzavolat a automat me to Nadyktuje nevite jestli se zaten hovor plati?
Holky, nevíte zda jde na viberu v počítači nastavit heslo? Tak, abych musela zadat heslo při každém zapnutí viberu. Děkuji
@Luca01 v počítači nevím, ale na tabletu mi šel nastavit zámek tak je možné, že něco takového existuje i na počítač..
@Luca01 to já mám přímo v tabletu takovou aplikaci kde si můžu nastavit co si chci zamknout… Ale myslim, ze určitě se dá nějaká taková aplikace stáhnout. Já to tam měla už od výrobce ![]()
@Luca01 jo nastavila sem četla stáhla
kdyz jsem na to klikla dalo mi to vybrat jake aplikace chci zamknout a pak jsem jen zadala kód který si sama zvolíš
Ahoooj, doufám, že mi tu poradíte, jako skoro vždycky ![]()
Mám nový smartphone, stáhla jsem si Vibera, ale ta SMSka s aktivačním kódem měla nějaké zpoždění a pak jsem na to zapomněla. Teď když si ho chci aktivovat, tak mi to nefunguju, pořád vkládám ten kód (není už tam možnost zaslání nového) a pořád mi to nebere. Když tam zavolám, tak mi ten automat pořád opakuje ten kód, který mám a nefunguje. Máte s tím, prosím, některá zkušenost? ![]()
@Spenata stalo se mi něco podobného, odinstalovala jsem to a nainstalovala znovu