Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte, zavádím Utrogestan 4-0-4 a hledám nějakou alternativu na zavádění. Používáte někdo třeba aplikátor z vaginálního krému Clotrimazol? Měla jsem ho, ale asi jsem ho vyhodila. Uvažuju o koupi krému, protože samotný aplikátor nejspíš neprodávají. Nebo nemáte nějaký typ? Díky
Ahoj.
Nejlepší aplikátor je vlastní prst. ![]()
@tininas ano to je pravda
když mě nebaví každou kuličku strkat zvlášť. Potřebovala bych nějakej aplikátor kam bych nabila všechny čtyři a šup tam s nima.
Zase ale pokud jsi tehotna, tak se aplikator vubec nema pouzivat kvuli cipku.
@histep jsem po transferu a na testu dvě čárky. Od lékaře to ještě nemám potvrzené.
@Anonymní píše:
@histep jsem po transferu a na testu dvě čárky. Od lékaře to ještě nemám potvrzené.
Tim spis bych se tam nicim dlouhym a relativne ostrym nesnazila stourat. Zas takova pruda zavest 2× denne 4 kulicky neni, oproti tomu, co jsi musela podstoupit doted.
Ahojte, zavádím Utrogestan 4-0-4 a hledám nějakou alternativu na zavádění. Používáte někdo třeba aplikátor z vaginálního krému Clotrimazol? Měla jsem ho, ale asi jsem ho vyhodila. Uvažuju o koupi krému, protože samotný aplikátor nejspíš neprodávají. Nebo nemáte nějaký typ? Díky