Aplikátor na Utrogestan

Anonymní
8.12.18 21:39

Aplikátor na Utrogestan

Ahojte, zavádím Utrogestan 4-0-4 a hledám nějakou alternativu na zavádění. Používáte někdo třeba aplikátor z vaginálního krému Clotrimazol? Měla jsem ho, ale asi jsem ho vyhodila. Uvažuju o koupi krému, protože samotný aplikátor nejspíš neprodávají. Nebo nemáte nějaký typ? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
8.12.18 21:49
@Anonymní píše:
Ahojte, zavádím Utrogestan 4-0-4 a hledám nějakou alternativu na zavádění. Používáte někdo třeba aplikátor z vaginálního krému Clotrimazol? Měla jsem ho, ale asi jsem ho vyhodila. Uvažuju o koupi krému, protože samotný aplikátor nejspíš neprodávají. Nebo nemáte nějaký typ? Díky :kytka:

Ahoj.

Nejlepší aplikátor je vlastní prst. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 21:52

@tininas ano to je pravda :) když mě nebaví každou kuličku strkat zvlášť. Potřebovala bych nějakej aplikátor kam bych nabila všechny čtyři a šup tam s nima.

• Citovat
  • Upravit
5178
8.12.18 22:15

Zase ale pokud jsi tehotna, tak se aplikator vubec nema pouzivat kvuli cipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 22:26

@histep jsem po transferu a na testu dvě čárky. Od lékaře to ještě nemám potvrzené.

• Citovat
  • Upravit
5178
8.12.18 22:30
@Anonymní píše:
@histep jsem po transferu a na testu dvě čárky. Od lékaře to ještě nemám potvrzené.

Tim spis bych se tam nicim dlouhym a relativne ostrym nesnazila stourat. Zas takova pruda zavest 2× denne 4 kulicky neni, oproti tomu, co jsi musela podstoupit doted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 22:39

@histep dobře, děkuji, nebudu to raději dráždit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex