Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Aha, tak to jsem nevěděla..takže košile bude jejich
děkuji za info
a brala jste si pro prcka třeba i hřebínek na vlasy?
na netu je takovejch věcí, co si má člověk vzít sebou, že je to horší jak seznam na tábor
![]()
Pro mimino jsem vlastně nebrala nic krom digitálního teploměru, manžel jen pak donesl plenky a když jsme šli domů tak oblečky.
Vše pro dítě na pobyt člověk dostane: oblečení, deku na zavinutí, plenky na koupání, asi 10 jednorázových plen pro první den, HIPP krém na zadeček, vlhčené ubrousky, tamponky na ošetření pupíčku. Na pokoji bylo snad i nějaké mýdlo na koupání dětí, ale já jsem to nevyužila.
Hřebínek jsem nevybalila z obalu doteď, malý nám od porodnice spíš pelichá. ![]()
Děkuji za info…
jo to jsem se chtěla zeptat
ty kojící podprsenky… jak mám vybírat velikost?
@ilona87 píše:
Děkuji za info…
jo to jsem se chtěla zeptatty kojící podprsenky… jak mám vybírat velikost?
Já jsem se ještě jakž takž vlezla do té, co jsem nosila v těhotenství. Ale pro příště si vezmu o jedno číslo větší, než budu nosit před porodem.
@ilona87 Ahoj rodím, tak u apolináře za měsíc a tašku už mám sbalenou. Balila jsem se podle jejich stránek, tam je vše uvedeno. + na kurzu mi porodní asistentka řekla co je potřeba.
Navíc co není na netu jsem brala jen vlhčené ubrousky, bepanthen a to pak chladivý gel, a to je myslím všechno. Oblečení pro prcka neberu žádné, to mi doveze partner až pojedeme domů. A velikost tašky je střední
Pouze jedna, notebook si nechám donést až po porodu ![]()
Chodili jste všechny na předporodní kurz? já tam teda ještě nebyla. ![]()
@ilona87 Já ano, mám termín už 1.9. a minulý týden jsme byli. Musím říct, že mi to hodně dalo ![]()
@ilona87 píše:
Chodili jste všechny na předporodní kurz? já tam teda ještě nebyla.
Já jsem na kurz chodila.
Na seznamu na netu není ten teploměr, o tom jsem se právě dozvěděla na tom kurzu. Jinak jsem tašku balila podle toho jejich webu plus přihodila pár věcí na základě zkušeností tady holek z emimina.
@Svistice Jo teploměr jsem taky vzala
To nám taky na kurzu říkala.
Ty kurzy u apolináře maj pro mě ještě v blbou hodinu, chodím do práce. ![]()
uvažovala jsem tedy o nějakým mimo porodnici.
@ilona87 Však tam můžeš začít chodit až nastoupíš na mateřskou
Já jsem to tak udělala
Jinak jsem slyšela dobré recenze na kurz někde na černáku, zkusím to najít. Já bych nikam jinam nešla, jelikož tam mi to přišlo že nam to tam ukázali, a taky že mluvila konkrétně jak to probíhá přímo tam ![]()
Čerňák mám z ruky, hledat to nemusíte. jsem z prahy 4.
tak to je fajn, myslela jsem, že se musí chodit již od toho 26. měsíce.
@ilona87 je to tohle: http://www.anahita.cz/…4041200.html
Ne, tam se můžete přihlásit na kdy chcete, ale od 26 týdne je lepší si to zarezervovat, tam je to pořád narvané ![]()
@ilona87 Ne, tam si zavoláte a zarezervujete si termín kdy chcete začít. Ale je dobré tam volat už tom 26 jelikož je to plné prostě. Takže např. chcete chodit na ten od 29.8.,5.9.,12.9. tak ti tam zavoláte a rezervujete. Nevím v kterém jste týdnu, měsíci takže nevím co by vám nejlépe vyhovovalo ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.