Apolinář - co do tašky do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
14.6.17 21:51

@FenekUsaty To je zcela legitimní dotaz :lol:. Když jsem tam rodila poprvé, měla jsem tašku „na potom“ sebou hned a manžel ji musel odnést do auta, opravdu tam není kde ji nechat. Ale není problém, když ti ji donesou i mimo návštěvní hodiny, manžel mi takto až na pokoj nesl vody, vše v pohoděti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.17 21:53

@mag12 mooooc diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
14.6.17 22:20

@FenekUsaty to se ti divím, že se zenes do Prahy..já bych chtěla do Hořovic zas a bojím se že dálky.. nebyla ji spokojená nebo máš nějaké riziko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
14.6.17 22:22

@mag12 aha 8o :roll: no dobře, nějak se podle toho zařídím a promyslim to, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.17 22:28

@lucynka25 bohuzel riziko, preradili me tam ted 20 dni pred terminem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.6.17 06:30

Na porod svoje pyzamo, když tam budeš případně pochodovat po chodbách, za manželem apod.po porodu dostaneš do své skříňky jejich pyzama dle tvé konfekcni velikosti.od minula je obmenili a jsou kvalitnější a pohodlnější. dále dostaneš balík vložek a podlozek do postele. každý den to kontroluje personál a doplňuje, takže se neboj, ze by došly.
Tašku na sestinedeli fakt neber. opravdu nemají kam dát. stejně te po porodu musí přesunout, ty se vykoupes, najis, dáš do pucu, tak je dost času, aby ti ji někdo privez. normálně po domluvě se sestrou, může donést až na pokoj, to je jasný, ze se s tím nebudeš tahat.
Návštěvy po obědě doporucuji, ale když ti někdo dorazí dopoledne, tak se svět nezbori. mají to takhle vymyšlené, protože dopoledne jsou vizity-zenske, dětské + te zaucuji ohledně péče o dítě + probíhají různá vyšetření, tak nevím, jak bys stihala bavit návštěvu na chodbě nebo na pokoji.
Základní hyg. věci pro mimco ti dají nebo je doplňovány erar na pokoji. i ten teploměr ti půjčí. Oblečení na mimco dávají každý den čisté nebo si dojdes říct v případě nehody. Můžeš oblékat do svého, ale pokud dojde k nějaké nehodě u sester, tak ty dítě prevlecou a nebudou řešit, co má za hadriky a asi hodí di špinavého prádla.

Příspěvek upraven 15.06.17 v 07:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.6.17 06:53

@fauve perfektni popis, moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
15.6.17 07:44

@fauve děkuji za vyčerpávající info :hug:
@FenekUsaty aha,tak to me mrzi..tak at je vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
15.6.17 07:49

@FenekUsaty Když přijedeš narychlo, tak není kam dát, ale měla jsem ji hozenou v rohu na sále a nikomu to nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
5.12.17 20:58

@fauve ahoj, mužu se zeptat tebe jako zkušené co prošla apolinářem, co konkrétně si mám sbalit do tašky na sál k porodnímu boxu? Co jsem pochopila, tak musim mít pantofle, vlastní košili, ručník, taštičku s hygienou, kde budu mít sprcháč, pet lahev, plus doklady. Je potřeba ještě něco konkrétního? Jinak tašku na šestinedělí a pro mimčo už mám sbalenou podle seznamu :) předem díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
5.12.17 21:20

@eileithia ja uz tam taktez v cervnu porodila :) doporucuju:
Pantofle
Vlastni nocni kosili
Flasku s pitim
Rucnik
Doklady atd.
Ale na kazdym boxu je velka plastova prepravka, kam se vejde hodne veci, boty a velkej batoh, fakt prakticky cokoli, i taska sebou na sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
5.12.17 21:22

@eileithia takze to, co jsi psala :) a zadny stres, vsechno tam maji, nikdo nic neresi, urcite nic specialniho neni potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
5.12.17 21:48

K porodnimu salu te navliknou do jejich kosile. Je jich tam plno i na sestinedeli, svou nepotrebujes. Ja si kosili menila xkrat za den, porad se potis a jsi od mlika a krve.. nejdezitejsi k porodnimu salu je vlastni rucnik a lahev vody, ja ji nemela a porad jsem zebrala o vodu, sestry byly pekne neprijemny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
5.12.17 21:50

Tak mozna zalezi na konkretni situaci, ja rodila v noci, kosili jsem mela svoji, erar mi nikdo nenabidl, a sestry i PA jsem mela megaprijemny a totez pak na sestinedeli, tak prijemnej personal jsem v zivote nezazila. Ale teda byla jsem na nadstandardu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
5.12.17 21:56

Ja taky rodila v noci a byl to teda des. A nadstandart jsem mela taky… mam kvuli apolinari z porodu trauma, ale zalezi asi na koho natrefi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková