Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zudina z porodu nebo z sestinedeli? Na sestinedeli se protoci silenyho personalu, ja tam byla tyden a odhaduju tak tricet ctyricet ruznejch lidi se tam objevilo, a z nich lehce neprijemna byla jedna jedina sestra - co jezdila s lekama
ja jezdit s opiatama, tak jsem taky ostrazita
podle me to zalezi strasne na tom, s cim tam clovek jde, jestli dobre naladen, nebo nasranej uz predem. Ja si tam pripadala jak v hotelu.
Edit: ale to nepatri k tematu diskuse, tak at to tu neplevelime ![]()
@FenekUsaty píše:
@zudina z porodu nebo z sestinedeli? Na sestinedeli se protoci silenyho personalu, ja tam byla tyden a odhaduju tak tricet ctyricet ruznejch lidi se tam objevilo, a z nich lehce neprijemna byla jedna jedina sestra - co jezdila s lekamaja jezdit s opiatama, tak jsem taky ostrazita
podle me to zalezi strasne na tom, s cim tam clovek jde, jestli dobre naladen, nebo nasranej uz predem. Ja si tam pripadala jak v hotelu.Edit: ale to nepatri k tematu diskuse, tak at to tu neplevelime
Na sestinedeli byly celkem prijemny, ale na porodnim sale- to byl ficak. Lezela jsem v hroznych kontrakcich na zemi v chodbe, zvrcela jsem a sestry i doktori me obchazeli jak kdybych tam nebyla… ani naznak pomoci, strasny chovani u porodu. Ale prezila jsem ![]()
@FenekUsaty super, díky za info @zudina a ten ručník jaká velikost je nejlepší? Mám buď osušku nebo střední 70×140 ![]()
@eileithia píše:
@FenekUsaty super, díky za info @zudina a ten ručník jaká velikost je nejlepší? Mám buď osušku nebo střední 70×140
Lepsi nejaky vetsi abyses do nej cela zabalila a nezapomen na zabky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.