Apolinář - co do tašky do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2907
30.7.13 09:55

@j.a.n.i1 No nám právě na tom před. kurzu říkala že jednomu se říká barený a jednomu bílý, proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.15 14:43

@kerrankin Měla jsem teda plánovanou sekci a na příjmu mě instruovali, ať se převleču do své noční košile. Taky jsem z toho moc odvázaná nebyla. Před 2 lety na příjmu (normálně rozjetý porod) se mě ptali, jestli chci jejich nebo mám svou (tu svoji jsem samozřejmě zatloukla).
Na šestinedělí pak letos erární košile byly, dokonce jsem vyfasovala jednu s funkčníma knoflíkama. :mrgreen:
A nezapomeň si pro prcka vlastní teploměr a vlhčené ubrousky (letos dávali jen opravdu malé kapesní balení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
26.6.15 15:00

@Svistice K čemu vlhčené ubrousky? Voda je dostupná na pokoji a perlan byl taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.15 15:09
@j.a.n.i1 píše:
@Svistice K čemu vlhčené ubrousky? Voda je dostupná na pokoji a perlan byl taky…

Perlan nebyl ani před těmi 2 lety. To jsme nafasovali poměrně velké balení ubrousků hipp. Letos jsem jela vybavena svým perlanem + jsem dostala takové to mini balení hipp ubrousků (víc jak 20 ks jich tam nebylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
26.6.15 15:26

@Svistice Tak já ho před cca 2,5 normálně měla… ale i kdyby ne, tak mi vždy stačila voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
26.6.15 15:26

@kerrankin kdyz me prijali na porodni sal, tak jsem se mela prevleknout do sve kosile. Po porodu se me pak PA ptala, jestli si necham svou kosili, nebo si vezmu jejich. Vybrala jsem si tu jejich a v koupelne jsme pak mely ciste kosile k dispozici.
Teplomer si urcite vezmi, na miminko dostanes asi 5 plenek, male baleni ubrousku a krem na zadecek. Perlan jsme k dispozici mely. Jeste doporucuju zabalit si propisku :-) rodila jsem u Apolinare pred 2 mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
26.6.15 15:27

A jinak mě přijímali tak rychle, že na diskuzi o košili nebyl čas, prostě jsem dostala jejich, protože moje taška s věcmi bydlela tou dobou ještě v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
26.6.15 16:03

Ležela jsem na porodním sále před měsícem (hrozící předčasný porod) a všechny maminky měly svoje košile (před rokem a půl mi dávali erár). Celý seznam, co uvádí Apolinář, je upravený, např. konečně dopsali ty vlastní teploměry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.15 17:41

@kerrankin Kup u vietnamců nějaké pánské velké triko, nebo ještě lépe v sekáči. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.15 12:29

Muzu se zeptat co je to ten Perlan? Diky

• Citovat
  • Upravit
510
27.6.15 12:31

Ty jo takovejch veci s sebou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.6.15 12:34
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat co je to ten Perlan? Diky

celuloza ve formě netkané textilie - po namočení funguje jako vlhčené ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
14.6.17 16:04

Ahojky, nějaký aktuální info co se tam s sebou hodí? |Rodila jsem jinde, tak nevím..hlavně mě zajímá co dávájí za potřeby pro mimčo, jestli je k dispozici krem na zadecek, teplomery, olejičky, nějaký te sprch.gel, pleny, ubrousky, pro me vložky dávají, případně kolik? Mají odsávačky, chladítka na prsa? Noční košile? Oblečení pro mimčo můžu svoje? Nechci tahat zbytečnosti..ručníky, kalhotky atd je mi jasne…:-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
14.6.17 16:21

To by me taky zajimalo, v srpnu tam mam v planu rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
14.6.17 16:26

Namimino dostanete pár plínek - tuším sedm, zbytek vlastní. oblečky a látkové plínky pod hlavičku jsou k dispozici erární. ubrousky nemají. my dostali malý vzoreček sudocremu, který v porodnici stačil. teploměr je lepší vlatsní ale půjčí ho. gel na mytí a ni olejíček nemají, ale netřeba, je lepší mýt vodou.

vložky, košile jsou a dost. odsávačky, chladítka na prsa nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková