Apolinář - co do tašky do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
29.7.13 14:10

Aha, už to chápu. :) děkuji
jsem ve 29. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 14:11

@ilona87 Tak to si tam už raději zavolejte, aby vám to neobsadili. My než se tam dovolali, je to pakárna :D Asi něco jak registrace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.13 14:15

A na tom předporodním kurzu jste byla taky?
já se registrovala přes net a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 14:21

@ilona87 Myslíte já? No však mluvíme o tom předporodním kurzu ne? No já to bohužel právě nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.13 14:23

Já mluvila o tom cvičení pro těhotné :) :) :)
možná jsem se špatně vyjádřila. se omlouvám.
a na začátku jste psala, že jste na tom kurzu byla a teď, že jste to nestihli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 14:25

@ilona87 Nestihla jsem se zaregistrovat online k porodu. Na předporodním kurzu jsem byla a na cvičení ne, protože mám rizikové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.7.13 14:50

Jak píše Andy226, je lepší chodit na ten kurz přímo k Apolináři. Dozvíš se, jak to chodí přímo u nich a ukáží ti prostory, kde budeš rodit a pobývat. Objednávají těhotné od 26. týdne, takže si tam co nejdřív zavolej. Myslím, že je to užitečné i pro taťku, nejen co se porodu samotného týče, ale i průběhu šestinedělí a péče o mimino. Podle mě to snižuje riziko, že pak budeš mít doma nervy v kýblu nejen z mimina, ale i chlapa mimoně.
Na cvičení pro těhotné jsem tam kvůli práci také nechodila, cvičila jsem si doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.13 14:53

Tak já přítele mít u porodu nebudu, ani jeden to nechceme..takže vyplesklej z toho rozhodně nebude :D
někdo zase řiká, že mu ten předporodní kurz nic nedal. záleží na člověku. ještě to promyslím. cvičím také doma… ne moc, ale jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 14:56

@ilona87 No já původně nechtěla, ale po kurzu jsem změnila názor takže ho tam chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.13 14:57

Já ho nutit nehodlám, jak on sám řiká: počká si na umyté :) :)
a sama tam také nebudu, budu tam mít kamarádku, která už má dva porody za sebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.7.13 14:59
@ilona87 píše:
Tak já přítele mít u porodu nebudu, ani jeden to nechceme..takže vyplesklej z toho rozhodně nebude :D
někdo zase řiká, že mu ten předporodní kurz nic nedal. záleží na člověku. ještě to promyslím. cvičím také doma… ne moc, ale jo. ;)

No, sice nebude vyplesklej z porodu samotného, ale aby nebyl vyplesklej z odjezdu do porodnice nebo tvého šestinedělí ;)
Jinak nejpřínosnější na tom kurzu fakt je, že si prohlédneš sály a vysvětlí ti všechny úkony, které proběhnou co se tebe a pak i prcka týče. Mimochodem, přítel nemusí být u porodu samotného, ale třeba by chtěl počkat na chodbě a být u ošetření miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 15:00

@ilona87 No tak nutit to fakt ne, to by nemělo teda určitě cenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 15:00

@Svistice No ony ty sály bohužel nejdou vidět vždy no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
29.7.13 15:26

Já tedy na kurzu nebyla a nemyslím, že by mi k něčemu chyběl… pravda, některé části porodního sálu jsem neviděla vůbec a už ani neuvím, ale už je taky nebudu potřebovat :mrgreen:
Péči o mimčo mi přišlo, že ukázali na šestinedělí dostatečně a při porodu taky říkali co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.7.13 15:33
@j.a.n.i1 píše:
Já tedy na kurzu nebyla a nemyslím, že by mi k něčemu chyběl… pravda, některé části porodního sálu jsem neviděla vůbec a už ani neuvím, ale už je taky nebudu potřebovat :mrgreen:
Péči o mimčo mi přišlo, že ukázali na šestinedělí dostatečně a při porodu taky říkali co a jak.

Jo jenže na šestinedělí jaksy taťkové nejsou. Já razím teorii, že chlap se má ohledně mimina zapojovat do všeho, nezvládne jen nakojit… Takže čím víc informací chlapa potká ohledně porodu, šestinedělí a mimina, včetně těch na tom kurzu, tím lépe. Třeba by jsme pak nemusely tady na emiminu číst příspěvky o vyřízené šestinedělce s poporodním blues a chlapem, co přijde z práce, lehne na gauč a čeká servis (který by měl ale ve skutečnosti on zajišťovat té mamince). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková